Βαθμολογία

Τα έβαλε με τον Μάνταλο ο Κάναντι

Στο 1-1 έμειναν Ατρόμητος και Παναθηναϊκός το βράδυ του Σαββάτου (25/11). Οι Περιστεριώτες ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, αλλά έμειναν με τον βαθμό με τον Νταμίρ Κάναντι να είναι ικανοποιημένος πάντως από την απόδοση των παικτών του.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Αυστριακός τεχνικός είπε πως η ομάδα του ισοφαρίστηκε από πέναλτι που δεν ήταν και στη συνέχεια έκανε και άλλα παράπονα για την απόδοση του Μάνταλου. Αναλυτικά όσα είπε:

«Σήμερα είδαμε ένα πραγματικό αθηναϊκό ντέρμπι. Υπήρχε πολλή ένταση και πολλά συναισθήματα και για τις δύο ομάδες. Οι αποφάσεις του διαιτητή συνέβαλαν στην έκβαση του παιχνιδιού.

Η ομάδα μου έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και σκοράραμε στην πρώτη φάση του παιχνιδιού με τον Ντάουντα. Είχαμε άλλες δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Βασιλακάκη και τον Ντάουντα να διευρύνουμε το προβάδισμά μας. Στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε ένα γκολ από ένα πέναλτι που δεν ήταν κάτι που συνέβη και στην Τούμπα και είναι κάτι που μας πονάει.

Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε την πολύ καλή ευκαιρία με το δοκάρι του Μάντσον και μετά είχαμε ακόμα μία με τον Ουάρντα. Μετά είχαμε την κόκκινη κάρτα, αλλά και πάλι αποδείξαμε ότι είμαστε πολύ καλοί και συνεχίσαμε να ψάχνουμε το γκολ. Και μετά στο τέλος δεν μας δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι με τον Ουάρντα. Είδα ξανά από το ριπλέι τη φάση και θεωρώ ότι είναι πέναλτι. Για αυτό το λόγο να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την απόδοσή της. Ο Γιαννιώτης δεν ακούμπησε ποτέ την μπάλα. Όπως είπα ήταν έντονο παιχνίδι και θέλω να ξαναδώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου.

Για το αν έχει δει και τις άλλες φάσεις που ζητά πέναλτι ο Παναθηναϊκός: «Όχι, δεν έχω προλάβει να δω άλλη φάση εκτός του πέναλτι και του Ουάρντα».

Για τη φάση που φτύνει ο Χατζηισαΐας τον Μολίνς: «Δεν το έχω δει, αλλά αν έγινε αυτό τότε δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με τον παίκτη μου. Δεν θα πρέπει να εστιάσουμε στη συγκεκριμένη φάση. Ο διαιτητής είναι γενικότερα πολύ κακός. Στο τέλος δεν ξέρω γιατί με απέβαλε. Ήταν πολύ αλαζόνας. Είμαστε απογοητευμένοι. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Συνέβη με τον Απόλλωνα, με τη Λάρισα. Ίσως οι διαιτητές είναι προκατειλημένοι απέναντί μας. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία, αλλά πρέπει κάποιες φορές για να υποστηρίξω την ομάδα μου. Είδαμε τι έγινε στην Τούμπα και έχει ξαναγίνει όπως ξαναείπα».

Για το αν φταίνε και οι παίκτες του και όχι μόνο η διαιτησία: «Σίγουρα, έπαιξαν ρόλο και οι παίκτες μου. Είχαμε δυο τρεις φάσεις που έπρεπε να τις τελειώσουμε. Για αυτό το λόγο πρέπει να κάνουμε γκολ».

Για το αν τελικά το πέναλτι ήταν 50-50 όπως είχε πει: «Το ξαναείδα και δεν υπήρχε κανένα πέναλτι. Για αυτό το λόγο στα αποδυτήρια μου πήρε 10 λεπτά για να ηρεμήσω τους παίκτες μου. Το ίδιο έγινε και σήμερα».