Βαθμολογία

«Είστε ρουφιανοομάδα, γι' αυτό θα διαλυθείτε»

Ματς γεμάτο ένταση ήταν αυτό που έγινε το βράδυ του Σαββάτου (25/11) στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο να έρχεται ισόπαλος 1-1 με τον Παναθηναϊκό και τις δύο ομάδες να διαμαρτύρονται η κάθε μία για συγκεκριμένες φάσεις για τη διαιτησία.

Το κλίμα ήταν τεταμένο και μετά τη λήξη του αγώνα και κατά την αποχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Σπανός άρχισε να επιτίθεται φραστικά στους «πράσινους» λέγοντας «Μας έχετε πάει στα δικαστήρια ως κατηγορούμενους, μας βλέπουν τα παιδιά μας.... Γιατί δεν φέρατε μαζί τον τσάτσο και ρουφιάνο (σ.σ. εννοούσε τον Τάκη Φύσσα και την κατάθεση που είχε δώσει ισχυριζόμενος όσα του είχε πει ο Σα Πίντο)».

Εκεί ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου του είπε πως «δεν θα έπρεπε να είσαι εδώ, είσαι τιμωρημένος» και ακολούθησε η απάντηση του Σπανού: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, 30 χρόνια πληρώνουμε το ποδόσφαιρο, μας στείλατε κατηγορούμενους και μιλάτε κιόλας Με τον αρχιτσάτσο τον Φύσσα που τον έχετε».

Ο Ουζουνίδης παρενέβη προσπαθώντας να ηρεμήσει τον Σπανό, ο οποίος έξαλλος φώναζε: «Με στείλατε στα δικαστήρια, να με βλέπουν τα παιδιά μου. Έπρεπε να ντρέπεστε». Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έλεγαν τα δικά τους με έναν να του επισημαίνει πως «έχουμε και δεύτερο γύρο ρε παιδιά».

Τότε ο Βασίλης Καρακατσάνης, αντιπρόεδρος του Ατρομήτου, είπε: «Είστε ρουφιανοομάδα, για αυτό θα διαλυθείτε. Θα έχετε διαλυθεί μέχρι τον Μάρτιο». Η φωτιά είχε ανάψει και ειπώθηκαν διάφορα ακόμη. Λεκτική αντιπαράθεση είχαν μεταξύ τους και οι Σταμάτης Γαρρής (υπεύθυνος επικοινωνίας του Παναθηναϊκού) και Γιάννης Αγγελόπουλος (τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου). Χρειάστηκε να τους χωρίσουν οι αστυνομικοί.