Βαθμολογία

Τεννές: «Άτυχοι στο γκολ που φάγαμε, τυχεροί στο τέλος»

Βαθμό και στη Ριζούπολη πήρε το Σάββατο (25/11) η Λαμία, η οποία κατάφερε να παραμείνει αήττητη για πέμπτη αγωνιστική στη σειρά ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις τον Απόλλωνα Σμύρνης σε 1-1.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Μπάμπης Τεννές είπε πως ο Απόλλων ήταν λίγο πιο απειλητικός, αλλά και πως η ομάδα του είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία, ενώ προσέθεσε πως δεν ήταν τυχεροί οι Φθιώτες γιατί δέχτηκαν και ένα γκολ από απροσεξία.

«Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι από δύο ομάδες που παλεύουν για την σωτηρία. Με πολλές μονομαχίες, σκληρό σε μερικές περιπτώσεις. Ο Απόλλων ήταν λίγο καλύτερος από εμάς, λίγο πιο επικίνδυνος. Την μεγάλη φάση όμως την είχε στο ξεκίνημα η Λαμία με το τετ α τετ του Βουό. Το παιχνίδι πήγαινε για το 0-0, για να γίνουν δυο φάσεις στα τελευταία λεπτά. Έβαλε ένα γκολ ο Απόλλων με απροσεξία δική μας, βάλαμε κι εμείς ένα με το πέναλτι. Δεν το έχω δει το πέναλτι και δεν έχω άποψη. Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά, είναι πολύ σημαντικός ο βαθμός απέναντι σε μια ομάδα με τον ίδιο στόχο με εμάς, Είναι το πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι που αποφεύγουμε την ήττα και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι».

Για το αν ήταν τυχερή η Λαμία στο τέλος: «Αισθανθήκαμε άτυχοι στο γκολ που φάγαμε. Αν ήμασταν άτυχοι στο γκολ που φάγαμε, γιατί να μην είμαστε τυχεροί στο τέλος; Το ποδόσφαιρο ό,τι σου δίνει, στο παίρνει...».