Βαθμολογία

Η ισοπαλία του στέρησε την πρωτιά…

Από έναν βαθμό απέσπασαν Κιλελέρ και Ολυμπιακός Αμπελιάς στο τελικό 1-1 σε ένα από τα ντέρμπι της αγωνιστικής για την Α1’ ΕΠΣΛ. Το Κιλελέρ έφτασε τους 24 βαθμούς, έπεσε στη δεύτερη θέση της κατηγορίας, ενώ η Αμπελιά με τους 21 είδε την Ακαδημία Τυρνάβου να την προσπερνά με 22.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Αλέξης Τζατζάκης στο 35′ με πλασέ μετά από κάθετη πάσα του Κώστα Κουσιώρα, για να ισοφαρίσουν στην επανάληψη και στο 73′ οι φιλοξενούμενοι με τον Στέφανο Σουλτούκη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με ποδοσφαιριστή λιγότερο, καθώς στο 88′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Παναγιώτης Γουρνάρης για διαπληκτισμό με παίκτη της Αμπελιάς.

Α.Ε. Κιλελέρ (Δημήτρης Δανιλούλης): Παπαρσένης, Γουρνάρης, Νεστορίδης, Παλάσκας, Μουρατάι, Παπαδημητρίου, Κουσιώρας, Βράκας (79’ Κολοβός), Φαρμάκας, Τζατζάκης, Ζιόμπουρας Απ. (79’ Κασσιός).

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης, Λαζαρίδης, Ζαφειρούλης (80′ Παππάς), Δεμέστιχας, Καλπίας, Δήμου, Κουρμπάτι, Σερίφης, Παλαμίδας (55′ Μιστάκου), Γεωργούλας (90′ λ.τ. Δομανόλδος), Σουλτούκης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ