Βαθμολογία

Τσέτσιλας: «Είμαστε οικογένεια, το μυστικό της επιτυχίας»

Δηλώσεις έκανε στο athleticlarissa.gr ο τεχνικός του Αετού Μακρυχωρίου Δημήτρης Τσέτσιλας μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Αμπελωνιακό που βρήκε νικήτρια την ομάδα του με σκορ 2-0.

Όπως ανέφερε ο κ. Τσέτσιλας το μυστικό της επιτυχίας απαντάται στο ότι η ομάδα του είναι μια οικογένεια, δήλωσε ότι ο Αετός έβαλε τις βάσεις νίκης από το πρώτο μέρος, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αμπελωνιακό χαρακτηρίζοντας και τις δυο ομάδες μεγάλες και ιστορικές στο νομό.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Τσέτσιλα:

«Περιμέναμε ένα ντέρμπι το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Αμπελωνιακό μια πολύ καλή ομάδα που δίκαια βρίσκεται ψηλά έχει πολύ καλό προπονητή τον Γιάννη Αλεξούλη και μιλάμε για δυο ομάδες που θα έπρεπε να είναι σε μεγαλύτερη κατηγορία, δυο μεγάλες και ιστορικές ομάδες του νομού. Στο σημερινό παιχνίδι βάλαμε τις βάσεις από το πρώτο ημίχρονο, πετύχαμε δυο γκολ και στο δεύτερο μέρος διαχειριστήκαμε το παιχνίδι, είχαμε κατοχή μπάλας, ευκαιρίες να κάνουμε το 3-0. Το μυστικό της επιτυχίας είναι ότι όλα τα παιδιά είμαστε μια οικογένεια τόσο στα αποδυτήρια όσο και στον αγωνιστικό χώρο και όλο αυτό βγαίνει στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι για τον στόχο μας που είναι να αλλάξουμε κατηγορία».

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ