Βαθμολογία

Απόλλων Σμύρνης – Λαμία 1-1

Ο Απόλλωνας έφτυσε αίμα, βρήκε το γκολ αλλά η Λαμία δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Εκμεταλλευόμενη ένα πέναλτι του Κύργια, η ομάδα του Τεννέ έσωσε στην εκπνοή τον βαθμό στη Ριζούπολη (1-1).

Θρίλερ στο τέλος στη Ριζούπολη. Ο Απόλλωνας ήταν πολύ καλύτερος από τη Λαμία, βρήκε το γκολ στο τέλος όμως δεν πήρε τη νίκη. Η «επτάψυχη» ομάδα της Φθιώτιδας κατάφερε να απαντήσει χάρη σε πέναλτι του Πίτι στις καθυστερήσεις και να σώσει τον βαθμό (1-1).

Αρκετά καλό το πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να «ανοίγουν» τον ρυθμό. Έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ η ομάδα του Τεννέ με τον Βουό στο 9’, όμως στη συνέχεια η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανέβασε στροφές και πήρε τον έλεγχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Βούλιτς είχε τον απόλυτο έλεγχο και στο φινάλε στρίμωξε για τα καλά τους φιλοξενούμενους. Στο 88ο λεπτό, ο Ελμπάζ με ψύχραιμη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και όλα έδειχναν πως θα της χαρίσει και τους τρεις βαθμούς. Τελικά, δύο λεπτά αργότερα ο Κύργιας ανέτρεψε τον Όμο στην περιοχή, ο ρέφερι έδωσε σωστά πέναλτι και ο Πίτι έσωσε τον βαθμό για τη Λαμία (90+2’).

Απόλλων Σμύρνης (Ζόραν Βούλιτς): Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Κονέ, Αλμπάνης, Μάατσι (66’ Σιατραβάνης), Ανιέτε, Καστιγέχος (52’ Ελμπάζ), Μπιτζιμίν, Παπάζογλου, Κούρος.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Παντελιάδης (63’ Αναστασόπουλος), Κουκόλης, Κουτρομάνος, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Μπλάζιτς, Λινάρδος (50’ Πίτι), Βουό, Βάντερσον (79’ Ακόστα).