Βαθμολογία

Το Μαυροβούνι τις ευκαιρίες, το Μελισσοχώρι το γκολ

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε ο Αστέρας Μελισσοχωρίου κόντρα στο Μαυροβούνι εκτός έδρας για την 10η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Σπύρου Μούτσιου πέτυχε ένα τέρμα στο 65' που έκρινε και το ματς κόντρα σε ένα Μαυροβούνι που δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Μόλις στο 1' ο Ματζαφούλης βγήκε τετ-α-τετ με τον Κουκούτση ο οποίος απέκρουσε τη μπάλα, ενώ ο ίδιος παίκτης έχασε ευκαιρία, όπως έχασαν κα οι Χατζής, Μπατζέλας, Μπάγκας Α. και ο Πεζής σε δυο περιπτώσεις. Το τέρμα του Χαρούλη στο 65' ήταν αυτό που έκρινε το ματς και προήλθε από ωραία συνεργασία και σέντρα του Νούσια.

Χαμένες ευκαιρίες για το Μελισσοχώρι έχασαν ο Χατζής Κώστας με τετ-α-τετ που απέκρουσε ο Καραποστόλης, ενώ ο Μούσιας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα σύριζα άουτ. Η μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση του Μαυροβουνίου ήταν ο καταλογισμός του πέναλτι στις καθυστερήσεις, όμως ο Ματζαφούλης είδε τον Κουκούτση να αποκρούει την εκτέλεση του.

Μαυροβούνι (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Καραποστόλης, Μπάγκας Δ., Σάπιος, Σιδέρης, Ματζαφούλης Χ., Κολιοφώτης, Μπατζέλας Ν., Τριάντης, Μπάγκας Α., Ακριβόπουλος, Πεζής.

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Σπύρος Μούτσιος): Κουκούτσης, Ζδράλης, Καραλής (87' Παπαιωάννου), Αβδουλάς, Αγγελούλης, Μπιρόλ, Χαρούλης, Κυριάκος, Χατζής Κ. (90' Ζαφειρίου), Νούσιας, Χατζής Γ. (72' Βουτυρίτσας).