Βαθμολογία

Καθάρισε από το πρώτο και έπιασε κορυφή το Μακρυχώρι (PICS)

Μια πολύ σπουδαία νίκη με σκορ 2-0 πανηγύρισε ο Αετός Μακρυχωρίου κόντρα στον Αμπελωνιακό για την 10η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Δημήτρη Τσέτσιλα ήταν καλύτερη του Αμπελωνιακού και είχε "καθαρίσει" την αναμέτρηση από το πρώτο ημίχρονο όταν πέτυχε και τα δυο τέρματα, ενώ είχε και οριζόντιο δοκάρι. Στην επανάληψη ο Αμπελωνιακός μπήκε δυνατά με σκοπό να μειώσει σε 2-1, χωρίς να κάνει τη μεγάλη φάση, ενώ οι γηπεδούχοι κοιτούσαν να κρατήσουν το υπέρ τους 2-0.

Μόλις στο 9' ύστερα από κακό διώξιμο του Αλεξόπουλου η μπάλα πήγε στο Φουσίκα που με συρτό σουτ έκανε το 1-0, ενώ στο 14' είχαν οριζόντιο δοκάρι με σουτ του Φουσίκα με την μπάλα να επανέρχεται στον αγωνιστικό χώρο και ο Πάσσιος έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει στα σώματα των αμυντικών. το σουτ του Πάσσιου.

Στο 20' ωραία μέσα από την περιοχή ο Τσαντούλης έκανε το σουτ με τη μπάλα να πηγαίνει παράλληλα με την εστία, ενώ στο 35' ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ του Αμπελωνιακού η μπάλα κόντραρε στον Καλούση και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Αμπελωνιακός μπήκε πιο δυνατά για να μειώσει σε 2-1 όμως το Μακρυχώρι ήταν αυτό που έκανε τις ευκαιρίες με το Πάσσιο στο 78' να ξεφεύγει ωραία στην αντεπίθεση να κάνει τη σέντρα με τον Τζίκα Ι. να κάνει το σουτ και τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Δυο λεπτά αργότερα πολύ καλό σουτ πάλι από το Τζίκα ο Βραζιτίκος έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ψύρρα ο οποίος στο 87' δέχτηκε κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα και λόγω διαμαρτυρίας αντίκρισε δεύτερη κίτρινη με συνέπεια να οδηγηθεί εκτός αγωνιστικού χώρου.

* Οι παίκτες του Αετού Μακρυχωρίου αφιέρωσαν τη νίκη στον προπονητή της ομάδας τους Δημήτρη Τσέτσιλα ο οποίος χτες είχε τα γενέθλιά του.

Διαιτησία: Τσιοφλίκη (Νίκζας, Δεληγιάννη).

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Γκικούδης, Βάσσιος, Τίκος, Τσαπλές, Αλμυρούλης, Καπετάνις, Τσαντούλης, Μπάρδας (57' Τζίκα Ι.), Φουσίκας (88' Τζίκα Α.), Καλούσης (89' Αλιαϊ), Πάσσιος (79' Μητσογιάννης).

Αμπελωνιακός (Γιάννης Αλεξούλης): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Ψύρρας, Αλεξόπουλος, Κωτούλας (25' λ.τ. Βούκιας), Μεσημέρης, Χατζούλης, Φουντούλης, Πατρίκου (66' Κοντογιώργος), Ελευθέρογλου (85' Καρυπίδης), Τσετιροκλής.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ