Βαθμολογία

ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη 1-1

Ισόπαλη με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η σημερινή (25/11) αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο τη Ξάνθη στο "Ζωσιμάδες" για την 12η αγωνιστική της Super League.

Οι δυο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό με τον ΠΑΣ να αδυνατεί να φτάσει στη νίκη για τρίτο σερί παιχνίδι, παρότι προηγήθηκε με τον συνήθη ύποπτο Πέδρο Κόντε, σε ένα ματς που οι Θρακιώτες ευτύχησαν να ισοφαρίσουν λίγο πριν το φινάλε και να φύγουν με ένα σημαντικό βαθμό από τα Ιωάννινα.

Ύστερα από ένα πρώτο ημίχρονο που ολοκληρώθηκε 0-0, ο "Άγιαξ" της Ηπείρου έκανε το 1-0 στο 48' όταν από κάθετη του Τζημόπουλου ο Κόντε με ωραία κίνηση βγήκε τετ-α-τετ με τον Ζίβκοβιτς και με ιδανικό τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Παρόλα αυτά η Ξάνθη στο 87' έφτασε στο 1-1 με τον δικό της συνήθη ύποπτο Γέντρισεκ που βγήκε τετ-α-τετ με τον Βελλίδη για να κάνει με πλασέ το τελικό 1-1.

ΠΑΣ Γιάννινα: (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Ναδάλες, Μαυροπάνος, Λίλα (Γαρουφαλιάς), Μανθάτης, Τζημόπουλος, Κόντε, Γιάκος (67' Χαλκιαδάκης), Σολτάνι (82' Κοζορώνης)

Ξάνθη: (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Λισγάρας, Σβάρνας (76' Κάστρο), Μελιόπουλος, Ντε Λούκας, Φλίσκας, Κίκε, Μεχία (Π. Ορφανίδης), Ρότσε (57' Φασίδης), Γέντρισεκ.