Βαθμολογία

«Λύγισε» στην επανάληψη ο Απόλλων Λάρισας (PICS)

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Απόλλων Λάρισας στην Καρδίτσα κόντρα στην Αναγέννηση το Σάββατο (25/11) για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ: Χρήστος Γκατζούλης

Το παιχνίδι κρίθηκε στην επανάληψη με τους γηπεδούχους να σημειώνουν δύο γκολ και τον Απόλλωνα να «φωνάζει» δίκαια για ένα καθαρό πέναλτι όταν το σκορ ήταν 0-0. Περισσότεροι από 500 φίλοι της Αναγέννησης βρέθηκαν στις εξέδρες για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Αξίζει να αναφέρουμε πως στα επίσημα του Σταδίου βρέθηκαν σύσσωμη η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας με τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μαντζανά να βλέπει το παιχνίδι μαζί με τον «χρυσό» χορηγό της ομάδας κ. Νίκο Τσόγια που είναι σε κάθε ματς δίπλα στην ομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, πολύ κακό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, με ελάχιστες φάσεις και τον αγωνιστικό χώρο να μην ευνοεί την δημιουργία για καμία από τις δύο ομάδες. Πιο επιθετικός ο Απόλλων Λάρισας που κέρδισε και δύο κόρνερ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους στα καρέ του Απόλλωνα και κατάφεραν να σκοράρουν με τον Τζέκο και λίγο αργότερα να «κλειδώσουν» τη νίκη με τον Χατζάρα. Ο Απόλλων Λάρισας από την πλευρά του δεν έγινε απειλητικός, αφού ελάχιστες στιγμές «πάτησε» την αντίπαλη περιοχή.

Το φιλμ του αγώνα

16’ Πρώτη καλή ενέργεια στο παιχνίδι, με τον Μαυριά να κάνει το σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, την μπάλα να κοντράρει στον Ποζατζίδη και στη συνέχεια να φεύγει άουτ.

32’ Ο Σταματάκης δοκίμασε ένα σουτ, το οποίο πέρασε πάρα πολλά μέτρα πάνω από την εστία του Απόλλωνα Λάρισας.

40’ Ο Σαχινίδης βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα και λίγο πλάγια αριστερά μέσα στην περιοχή, λίγο πριν σουτάρει ανατρέπεται καθαρά από τον Γκέκα με τον διαιτητή να του δείχνει λανθασμένα την κίτρινη κάρτα, αντί να δείξει την άσπρη βούλα σε μία καθαρή φάση πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα.

50’ Σουτ του Ποζατζίδη μέσα από την περιοχή της Αναγέννησης, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς, επέστρεψε στα πόδια του και έφυγε πάλι άουτ.

59’ Σέντρα του Σταματάκη, ο Θεοδωρακάκης έπιασε την κεφαλιά που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα.

70’ Ο Πλαβούκος έκανε το γέμισμα στην περιοχή του Απόλλωνα Λάρισας, ο Σουντουρά δοκίμασε το σουτ και η μπάλα κόντραρε στον Παπαζαχαρία.

75’ Ο Καρρίκι έκανε την σέντρα, ο Τζέκος έπιασε την κεφαλιά και ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα έδιωξε.

76’ Ο Τζέκος με σουτ έστειλε την μπάλα στο "παραθυράκι" της εστίας του Απόλλωνα Λάρισας (1-0).

77’ Σουτ του Σουντουρά, έδιωξε πάλι ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Λάρισας.

81’ Ο Χαντζάρας με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Ποζατζίδη (2-0).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Ποζατζίδης, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Σουντουρά, Σταματάκης (79’ Ρουσσάκης), Μπιτέλης, Πλαβούκος, Τζέκος (90’ Μπούσδρας), Κονέ (65’ Χατζάρας).

Απόλλων Λάρισας Νίκος Θεοδοσιάδης): (Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτσεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Μαυριάς, Τσιλούλης, Σαχινίδης, Σουλίδης (57’ Λαμπρόπουλος), Βουτσιάς (74’ Ανδρέου Γ.).

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Πέλλας) Βοηθοί: Δεμερτζής (Πέλλας), Καλύβας (Φθιώτιδας).