Βαθμολογία

Μετονομάζεται σε «Αντώνης Φώτσης» το κλειστό των Ιλισίων

Ύψιστη τιμή για τον Αντώνη Φώτση αποτελεί η μετονομασία του κλειστού των Ιλισίων με το όνομα του. Μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το γήπεδο θα πάρει το όνομα του άλλοτε διεθνή φόργουορντ, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στον Ηλυσιακό, ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα.

Η ανακοίνωση: «Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου αποφασίστηκε η μετονομασία του κλειστού γηπέδου μπάσκετ στα Ιλίσια σε Γήπεδο “Αντώνης Φώτσης”. Ο διεθνής μπασκετμπολίστας, που έχει επανειλημμένως τιμήσει την γαλανόλευκη φανέλα, επέστρεψε, μετά από μία λαμπρή καριέρα στην Ευρώπη αλλά και τον μαγικό κόσμο του NBA, στην ομάδα από όπου ξεκίνησε την σταδιοδρομία του τον Ηλυσιακό. Τιμώντας την κίνησή του αυτή αλλά και την εξαιρετική διαδρομή του στο μπάσκετ σε εθνικό και διεθνές επίπεδο το Δημοτικό Συμβούλιο προέβη στην ομόφωνη λήψη της απόφασης για μετονομασία του κλειστού των Ιλισίων, δίπλα στο κολυμβητήριο, σε “Αντώνης Φώτσης”».

Από την πλευρά του ο έμπειρος άσος δήλωσε την Πεμπτη (23/11): «Ευχαριστώ πολύ. Νιώθω πολύ μεγάλη συγκίνηση και υπερηφάνεια. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή από το να συνεχίσει το όνομα του. Θα είναι χαρά μου να βλέπω το γήπεδο να γεμίζει από παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα. Άλλωστε ένα από τους λόγους που επέστρεψα στη γειτονιά μου είναι για να έρθω σε επαφή με τα νέα παιδιά και αν μπορώ να τους μεταδώσω την αγάπη μου για το μπάσκετ».