Βαθμολογία

Όλα ανοιχτά από Σεμπά

Το μυαλό του στις εγχώριες διοργανώσεις στρέφει πλέον αναγκαστικά ο Ολυμπιακός μετά τον αποκλεισμό του από την Ευρώπη. Η δεύτερη ήττα από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας ήταν καταδικαστική, με τους Πειραιώτες να μην έχουν ελπίδες πια ούτε για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ και το σύνθημα που έδωσαν όλοι μετά το ματς ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ανάμεσά τους και ο Σεμπά που μίλησε και στα πορτογαλικά Μέσα και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στο δικό του μέλλον. Αυτό που ξεκαθάρισε είναι ότι έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά αν έρθει κάποια καλή πρόταση θα εξεταστεί και από τον ίδιο και από την ομάδα. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ματς με την Σπόρτινγκ στη Λισσαβώνα: «Η ομάδα ήταν ικανή να κάνει ένα καλό παιχνίδι, είχε ισορροπία, αμυνθήκαμε καλά. Όμως τα πράγματα άλλαξαν από τα γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και αυτό έκανε τα πράγματα δύσκολα για εμάς».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: «Στην Ελλάδα έχουμε βελτιωθεί και είμαστε έναν πόντο από την κορυφή. Δεν είναι φυσιολογικό για εμάς όλο αυτό αλλά είμαστε πιο καλά. Έχουμε αρχίσει να κερδίζουμε συνεχόμενα ματς».

Για το αν παρακολουθεί την Superliga: «Πάντα παρακολουθώ το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία. Και στην Ελλάδα που είμαι. Η Σπόρτινγκ έχει δυναμώσει πολύ. Μου αρέσει πολύ το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία».

Για την ομάδα που υποστηρίζει στην Πορτογαλία: «Υπάρχουν πολλά ματς μπροστά. Περιμένω και ελπίζω η Πόρτο να συνεχίσει μπροστά. Έχω περάσει από εκεί και νιώθω εκτίμηση για την ομάδα».

Για το μέλλον του: «Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ελπίζω να κάνω ότι καλύτερο στην συνέχεια. Εάν βρεθεί κάτι καλό για μένα και την ομάδα μου, θα το δούμε...».