Βαθμολογία

Τους προσγείωσε ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπαθεί ουσιαστικά να κρατήσει μόνος του τον Παναθηναϊκό και δεν προσπαθεί να ωραιοποιήσει την κατάσταση. Παρά τα προβλήματα, θέλει να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του σε εγρήγορση και συγκεντρωμένους στα αγωνιστικά.

Γι΄αυτό και όταν ρωτήθηκε για την άδεια των γιορτών, δεν μάσησε τα λόγια του. Οι παίκτες του τον ρώτησαν ποιες ημέρες θα μπορέσουν να λείψουν, ώστε να βγάλουν τα εισιτήριά τους.

Η απάντησή του ήταν αποστομωτική: «Δεν με ενδιαφέρουν οι διακοπές και το ίδιο πρέπει να γίνεται και με εσας. Εδώ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, πως θα είμαστε σε έναν μήνα και εσείς μου λέτε να σας πω πότε θα πάρετε άδεια; Δεν βλέπετε τι γίνεται; Παίξτε τα ματς, κάντε τα πάντα για να κερδίσουμε και θα δούμε μετά τι θα γίνει».

Η απάντησή του σίγουρα δεν άρεσε σε πολλούς, με τον Εβρίτη τεχνικό να συνεχίζει μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Γιατί να κανονίσετε να πάτε στο εξωτερικό, μια χαρά είναι οι γιορτές και στην Αθήνα…».

Πάντως, το μήνυμά του το πέρασε, δείχνοντας στους παίκτες του ότι έχουν να δώσουν μια δύσκολη «μάχη» εντός των τεσσάρων γραμμών, την ώρα που... μαίνεται μία μεγαλύτερη εκτός... Την ίδια ώρα, ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος που εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή έχει να δώσει τις δικές του «μάχες».

Την Πέμπτη (23/11) αναμένεται να συναντηθεί με τον δικηγόρο του Ράσμους Τελάντερ, προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο νέου διακανονισμού για τα χρήματα που του οφείλονται.

Επίσης, δεν αποκλείεται να βρεθεί και με τον μάνατζερ του Ροντρίγκο Μολέδο για να συζητηθεί εκτενέστερα το μέλλον του και ίσως και κάποια πρόταση που μπορεί να έχει φέρει ο εκπρόσωπός του, με τους «πράσινους», πάντως, να έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θα τον πουλήσουν φθηνά.