Βαθμολογία

«Έχετε φλομώσει τους οπαδούς σας για να το παίζετε Ολυμπιακάρες ή Νικάρες»

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο Βόλος ΝΠΣ, με την οποία επιτίθεται στις άλλες δύο ομάδες της πόλης. Ο νεοσύστατος σύλλογος της περιοχής, ύστερα και από το μήνυμα, «τέρμα η ανοχή»,  που έστειλε την Τρίτη (21/11), τοποθετήθηκε εκ νέου δημόσια την Τετάρτη (22/11,) σχολιάζοντας ειρωνικά αρχικά, το «ενδιαφέρον» των δημοσιογράφων, στο να μάθουν ποιος είναι ο Πρόεδρος τους.

Ακόμη, αναφέρονται ονομαστικά στον ισχυρό άντρα του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτη Μποτσιβάλη, ενώ επιτίθενται και σε όλους εκείνους, που κατά τους ίδιους, έχουν φλομώσει με ψέμματα τους φιλάθλους τους, προκειμένου να το παίζουν «Ολυμπιακάρες ή Νικάρες».

Η ανακοίνωση: «Επειδή από το χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί κάποιοι δημοσιογράφοι της πλάκας ασχολούνται με το ποιος είναι πρόεδρος στον VOLOS NFC, τους απαντάμε ότι είναι ο Γιάννης. Και μη μας ρωτήσατε ποιος Γιάννης.

Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι ο Μποτσιβάλης. Γι αυτό και άλλωστε ο VOLOS NFC βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη ομάδα σε όλη τη Γ’ Εθνική.

Και επειδή προφανώς δεν έχετε αντιληφθεί το «ΤΕΡΜΑ Η ΑΝΟΧΗ» που τονίσαμε από χθες, σας επαναλαμβάνουμε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο. Σταματήστε να ασχολείστε με τον VOLOS NFC, διότι δεν είστε άξιοι να ασχολείστε μαζί μας.

Σε ότι αφορά τους «παράγοντες» των ομάδων σας, ας πληρώσουν πρώτα τα 180 ευρώ για τη ρύθμιση της ΔΕΗ ώστε να μην διακοπεί το ρεύμα, ας πληρώσουν τους παίκτες σας για να μην απουσιάζουν από τους αγώνες της ομάδας σας και ας μην ασχολούνται με τον VOLOS NFC που λειτουργεί επαγγελματικά σε όλους τους τομείς. Εμείς επαίτες δεν θα γίνουμε ποτέ ούτε για 180, ούτε για 500 ευρώ αλλά ούτε για πολύ περισσότερα.

Από δω και πέρα τέρμα τα αστεία και τα ψέματα που έχετε φλομώσει τους οπαδούς σας, μόνο και μόνο για να το παίζετε Ολυμπιακάρες ή Νικάρες. Γνωρίζουμε πολλά και για εσάς αλλά και γι αυτούς που σας χρησιμοποιούν.

Επαναλαμβάνουμε. ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ.

Υ.Γ.: Στη ζωή όποιος δεν ασχολείται με τα του οίκου του, καταστρέφεται. Σας το επισημαίνουμε μπας και προλάβετε την καταστροφή σας».