Βαθμολογία

Λύση συνεργασίας με Μίλιτς για Απόλλωνα Λάρισας

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αλεξάνταρ Μίλιτς... Ο Σέρβος επιθετικός ζήτησε για καθαρά οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους να επιστρέψει στην πατρίδα του και η διοίκηση της λαρισινής ομάδας δεν είχε πάρει να του ικανοποιήσει το αίτημα του.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει τον Μίλιτς για την όποια προσφορά του, στο σύντομο όπως αποδείχθηκε, πέρασμα του, από την ομάδα μας, αλλά και για το ακέραιο του χαρακτήρα του και παράληλα να του ευχηθεί τα καλύτερα για την συνέχεια της καριέρας του, με υγεία.

- Εν τω μεταξύ στην σημερινή προπόνηση που έγινε στην Τερψιθέα, μετά τον Πλάτωνα Καρακατσάνη ενσωματώθηκε κανονικά στις προπονήσεις και ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος, ελαχιστοποιώντας τα προβλήματα στον τεχνικό μας Νίκο Θεοδοσιάδη.

Μοναδικός που και την Τετάρτη (22/11) έκανε ατομικό πρόγραμμα ήταν μόνο ο Κώστας Χατζής που πιστεύεται ότι και αυτός θα είναι έτοιμος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου για τον αγώνα με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα, το Σάββατο (25/11, 15.00).