Βαθμολογία

Έσωσαν το βαθμό οι Παίδες, 2-2 με την ΕΠΣ Ηπείρου

Ισόπαλη με σκορ 2-2 αναδείχθηκε σήμερα (22/11) η ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Λάρισας κόντρα στην αντίστοιχη της ΕΠΣ Ηπείρου στο γήπεδο της Χάλκης.

Η ομάδα του Αχιλλέα Μαστοροδήμου αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 από από ισάριθμα τέρματα του Πάνου εν τούτοις πήρε το βαθμό με τέρματα των Πέτσουλα και Παπακωνσταντίνου. Το αποτέλεσμα αυτό έδωσε την δυνατότητα στις δυο ομάδες να πάνε στους επτά βαθμούς και να ισοβαθμούν στη πρώτη θέση.

Μπορεί η ΕΠΣ Λάρισας να ήταν καλύτερη όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με το σουτ του Πάνου στο 12', ενώ ο ίδιος παίκτης με την συμπλήρωση του ημιώρου έκανε με πλασέ, ύστερα από ωραία δική του ατομική προσπάθεια, το 0-2 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο σκόρερ των Ηπειρωτών έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-3, όπως έχασε και ο Παπαθανασίου για τους Λαρισαίους στο 50'.

Οι Παίδες της ΕΠΣΛ μείωσαν στο 66' με σουτ του Πέτσουλα και έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ζησόπουλο δέκα λεπτά αργότερα, σε φάση κατά την οποία ο Θάνος της ΕΠΣΗΠ απέκρουσε σωτήρια. Τελικά η λύτρωση ήρθε στο 78' όταν ο Παπακωνσταντίνου με πλασέ διαμόρφωσε το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Νικόπουλος (Σακκάς Δ.-Σακκάς Π.)

ΕΠΣ Λάρισας (Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Νατσίδης, Γκιάτα (47’ Κατσάμπελας), Μιτάκος (69’ Παπακωσταντίνου), Καραγκιόζης, Στάμος, Τσιούπρας, Παπαθανασίου, Ζαχόπουλος (47’ Μανωλόπουλος), Πέτσουλας, Ζησούλης, Τάτσης (55’ Παπαδάκος).

ΕΠΣ Ηπείρου (Χρήστος Ράπτης): Θάνος, Γκρέστας (69’ Λισγάρας), Μόσχος, Λαγός, Τεροβίτης (53’ Μήτσης), Σκαργιώτης, Τσιγαράς (49’ Αθανασίου), Τσέλιος, Σκουτελιάς (69’ Κωστούλας), Πάνου, Τζοβάρας (53’ Ζήκος).

πηγή: PASsports.gr