Βαθμολογία

Δίπλα στους πλημμυροπαθείς και ο Ατρόμητος

Στο πλευρό των κατοίκων της Μάνδρας και της Νέας Περάμου που πληγήκαν από τις καταστροφικές πλημμύρες της περασμένης εβδομάδας στέκεται και ο Ατρόμητος.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της αθηναϊκής ομάδας, όλα τα έσοδα από το παιχνίδι του Σαββάτου (25/11) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, θα δοθούν στους πληγέντες της Δυτικής Αττικής.

Μια πολύ σημαντική κίνηση από την ομάδα του Περιστερίου σε παιχνίδι που αναμένεται να γεμίσει, ενώ η κίνηση αυτή αποτελεί ένα ακόμα εξτρά κίνητρο στο κόσμο να δώσει το παρών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της αθηναϊκής ομάδας:

«Η διαχείριση εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει ότι από σήμερα (Τετάρτη) ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων για το Σαββατιάτικο ματς (19.30) με τον Παναθηναϊκό. Η προπώληση των εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 16.00 μέχρι τις 20.00 στο εκδοτήριο της Θύρας 2. Τις ίδιες ώρες θα πραγματοποιηθεί προπώληση και αύριο (Πέμπτη).

Η παρουσία του κόσμου της πόλης μας στο γήπεδο είναι απαραίτητη αφού τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα διατεθούν στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής. Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα και ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται».