Βαθμολογία

Ξύλο στο δημοτικό συμβούλιο της Μάνδρας

Σκηνές που δεν ταιριάζουν σε τοπικούς αξιωματούχους διαδραματίστηκαν κατά την πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μάνδρας, την Τρίτη (21/11). Όπως ανέφερε ο Ant1, εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης πιάστηκαν στα χέρια με τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας μέσα στο δημαρχείο.

Η ένταση ξεκίνησε μετά τη σιγή ενός λεπτού για τα θύματα των φονικών πλημμυρών. Ο επικεφαλής της μειοψηφούσας παράταξης Γιώργος Σαμπάνης άρχισε να μιλά σε έντονο ύφος και να εξαπολύει «πυρά» στη δήμαρχο Μάνδρας πως απουσίαζε, όταν στην πρώτη αυτή συνεδρίαση και με την παρουσία επίτιμων προσκεκλημένων τιμήθηκαν οι νεκροί της περιοχής. Οι δημοτικοί σύμβουλοι αντέδρασαν και τόνισαν πως η δήμαρχος κατέγραφε τα προβλήματα και δεν απουσίαζε για άλλο λόγο.

Η κατάσταση ξέφυγε με τα μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης να ανεβαίνουν σε θρανία και να γρονθοκοπούν τον Γιώργο Σαμπάνη, φωνάζοντάς του ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για την απόφασή του να κάνει αντιπολίτευση αυτές τις δύσκολες ώρες. Μετά από περίπου 10 λεπτά τα πνεύματα ηρέμησαν με την επέμβαση των ψυχραιμότερων.