Βαθμολογία

«Ιωνικός... φάντασμα»

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιωνικού, μετά και το νέο αρνητικό αποτέλεσμα του στο πρωτάθλημα. Οι «Rangers» τοποθετήθηκαν επίσημα ύστερα από την εντός έδρας ήττα με 2-0 από τον Διαγόρα Ρόδου, για την 7η αγωνιστική του 6ου ομίλου, ζητώντας άμεσες αλλαγές στην αγαπημένη τους ομάδα.

Συγκεκριμένα, κάλεσαν τον Μάκη Αποστόλου να αναλάβει τις ευθύνες του, όπως και να προχωρήσει στην αντικατάσταση του προπονητή, Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, που εχει κάνει τον Ιωνικό... φάντασμα του παρελθόντος, σύμφωνα με τους ίδιους, έπειτα και την κακή συγκομιδή, με την 9η θέση και τους μόλις πέντε βαθμούς, σε έξι ματς.

Η ανακοίνωση: «Τον Σεπτέμβρη ο κ. Αποστόλου αυτοπαρουσιάστηκε ως σωτήρας της ομάδα απαιτώντας 'λευκή επιταγή' για να αναλάβει να χρηματοδοτήσει τον Ιωνικό και οι άνθρωποι στους οποίους απευθύνθηκε επέλεξαν να του την παρέχουν. Από την πλευρά του ο σύνδεσμος των Rangers δέχθηκε να κλείσει η Θύρα 4 στο όνομα της 'μεγάλης επένδυσης' που θα γινόταν για την σωτηρία του Ιωνικού.

Ο Ερασιτέχνης Ιωνικός παρέδωσε κι αυτός από την πλευρά του εν λευκώ την Διαχείριση της ομάδας καθώς και των ακαδημιών. Σήμερα, στην έβδομη αγωνιστική, ο Ιωνικός βρίσκεται στην τρίτη θέση από το τέλος της βαθμολογίας που οδηγεί στον υποβιβασμό στην Α’ Πειραιά έχοντας μόλις 5 βαθμούς.

Ο χειρότερος Ιωνικός που έχει υπάρξει στα 52 χρόνια από την ίδρυσή του, αποτελεί ένα φάντασμα της ιστορικής και αγαπημένης μας ομάδας. Σε ένα πρωτάθλημα 22 μόλις αγωνιστικών, τα όρια έχουν στενέψει επικίνδυνα.

Η ώρα των δικών μας απαιτήσεων, λοιπόν, ΕΦΤΑΣΕ!

-ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ!

-ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΟΣΤΕΡ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ!

-ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

-ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΘΗΚΑΤΕ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ, ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΗΛΑΔΗ!

Η υπομονή μας πλέον εξαντλείται και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κάνει παιχνίδια στην πλάτη της ομάδας μας!

Υ.Γ. Οι παίκτες οφείλουν να συνειδητοποιήσουν που βρίσκονται και να δώσουν το 100%, εμείς θα είμαστε δίπλα τους και θα τους στηρίξουμε.

Υ.Γ.2 Ο κόσμος του Ιωνικού, θα βρίσκεται ενωμένος για το καλό της ομάδας, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι».