Βαθμολογία

«Δεν μας αγγίζουν οι απειλές και επιθέσεις Μπέου...»

H παρουσία του Αχιλλέα Μπέου στο ματς του Ολυμπιακού Βόλου με τον ΝΠΣ Βόλο πυροδότησε μεγάλη ένταση, με τους οργανωμένους οπαδούς των «ερυθρόλευκων» να παίρνουν θέση με ανακοίνωση που εξέδωσαν τη Δευτέρα (20/11).

Οι Austrian Boys τονίζουν ότι δεν τους αγγίζουν οι απειλές και επιθέσεις του άλλοτε ισχυρού άνδρα της ομάδας, καλώντας παράλληλα σε συσπείρωση και στέλνοντας αισιόδοξο μήνυμα για τη συνέχεια της χρονιάς.

Αναλυτικά: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους 4000 “αλκοολικούς” (και όχι 30) που εχθές έδωσαν το παρών στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού, στέλνοντας το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα και αναδεικνύοντας το ξεμπρόστιασμα του υπόδικου. Χθες και σήμερα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο γίνεται πάρτι εναντίον του υπόδικου και σκηνογράφοι σε όλο αυτό ήμασταν όλοι εμείς. Αυτό θέλαμε και αυτό πετύχαμε. Οι απειλές του και επιθέσεις του δεν μας αγγίζουν, πλέον τον μάθαμε…

Η αντίδραση του κόσμου μετά την ήττα της ομάδας, να χειροκροτεί 4000 λαός και να αποθεώνει τους παίκτες σαν νικητές ήταν το μήνυμα για την επόμενη μέρα. Συσπείρωση γύρω από την ομάδα και τα καλύτερα έρχονται.

ΥΓ. Οι παρατρεχάμενοι κάτι ξέχασαν στο πέταλο…»