Βαθμολογία

Προς αποχώρηση ο Σιατραβάνης

Κάτι περισσότερο από ένας μήνας μέχρι τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και σταδιακά οι ομάδες αρχίζουν να καταστρώνουν τα πλάνα τους. Στον Απόλλωνα Σμύρνης, βέβαια, δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη το τι θέλουν μεταγραφικά όπως έχουμε ενημερώσει.

Πιο σαφές είναι το ποιοι ενδέχεται να αποχωρήσουν με πρώτο τον Σάββα Σιατραβάνη. Ήταν ο πρώτος σκόρερ της περσινής σεζόν και στους καλύτερους παίκτες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», όμως, επί Ζόραν Βούλιτς δεν παίρνει την παραμικρή ευκαιρία.

Ο Κροάτης τεχνικός τον αφήνει εκτός αποστολής έχοντας μέσα σε αυτή σταθερά τους Ντάρεν Μάατσεν και Νασίρ Μάατσι. Αμφότεροι μέχρι τώρα δεν έχουν ούτε γκολ ούτε ασίστ στο πρωτάθλημα, αλλά φαίνεται να προηγούνται στην προτίμηση του κόουτς του Απόλλωνα.

Η όλη κατάσταση μόνο ευχάριστη δεν είναι για τον Λαρισαίο εξτρέμ, ο οποίος περίμενε πώς και πώς να αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα. Θέλει να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και εάν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά μέχρι τον Ιανουάριο, θα αποτελέσει παρελθόν. Δεν αναμένεται, όμως, αν είναι ο μόνος.

a-sports.gr