Βαθμολογία

Έστειλε μήνυμα ο Πετράκης...

Μπορεί αριθμητικά οι επιλογές του Γιάννη Πετράκη να μην είναι λίγες μεσοεπιθετικά, όμως, η αλήθεια είναι πως δεν μπορεί να υπολογίζει σε πολλούς παίκτες, κάτι που φάνηκε στο ματς της Κυριακής (19/11) με τον Παναιτωλικό.

Ο Χαλκιαδάκης έλειπε, ο Σολτάντι τον αντικατέστησε μια χαρά, αλλά το πρόβλημα ήταν πως ο πάγκος έτσι έμεινε άδειος. Ο Κρητικός κόουτς έβαλε βασικό τον Μανθάτη και δικαιώθηκε με τον νεαρό να είναι από τους καλύτερους, όμως, δεν έχει έτσι παίκτες για να μπουν ως αλλαγή και να δώσουν πνοή στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στη συνέντευξη Τύπου, μάλιστα, ρωτήθηκε για τους Μπετρά και Ροντρίγκες και τον λόγο που δεν τους χρησιμοποίησε και ουσιαστικά τους έβγαλε στη σέντρα. «Δεν ήμουν σίγουρος ότι τα παιδιά είναι έτοιμα», είπε θέλοντας με τρόπο να τους στείλει το μήνυμά του.

Είναι κοινό μυστικό, άλλωστε, πως αμφότεροι απογοητεύουν μέχρι τώρα. Ο Γάλλος αποκτήθηκε ως μία φθηνή λύση και δείχνει πως χρειάζεται πολλή δουλειά για να σταθεί σε αυτό το επίπεδο, ενώ ο Ροντρίγκες προβληματίζει. Οι Ηπειρώτες περίμεναν πολλά όταν τον απέκτησαν, αλλά οι προσδοκίες τους δεν έχουν δικαιωθεί ούτε στο ελάχιστο μέχρι τώρα. Προς το παρόν, όμως, κάνουν υπομονή μήπως και αλλάξει κάτι. Η προσαρμογή στην Ευρώπη για τους Λατινοαμερικάνους δεν είναι ποτέ εύκολη.

a-sports.gr