Βαθμολογία

Γεννηματά: «Καθαρή εντολή για μια μεγάλη παράταξη νίκης»

H Φώφη Γεννηματά ήταν η μεγάλη νικήτρια των εκλογών για την ανάδειξη ηγεσίας στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, με την ίδια να δηλώνει ότι της δόθηκε καθαρή εντολή για μια παράταξη που θα στοχεύσει στη νίκη στις επόμενες εκλογές.

Παράλληλα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι η σκέψη της βρίσκεται πάντα στις οικογένειες των θυμάτων από τις πρόσφατες φονικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική. «Και αυτή την στιγμή της χαράς η σκέψη μου είναι στις οικογένειες των θυμάτων και σε όλους τους ανθρώπους που δοκιμάζονται σκληρά στην Δυτική Αττική.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους χιλιάδες προοδευτικούς πολίτες, που για δεύτερη φορά έδωσαν βροντερό παρόν στις κάλπες. Έδωσαν έτσι τεράστια ώθηση στον νέο, ενιαίο φορέα, για μια μεγάλη παράταξη νίκης τώρα. Έχω πλήρη επίγνωση των ευθυνών που συνεπάγεται η καθαρή εντολή που μας έδωσαν οι πολίτες. Από αύριο όλοι μαζί θα δουλέψουμε για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους.

Η μεγάλη δημοκρατική προοδευτική παράταξη είναι εδώ. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία, στα κόμματα και τις κινήσεις που συνέβαλαν στο εγχείρημα, στους συνυποψήφιούς μου, στους χιλιάδες εθελοντές και στον κ. Αλιβιζάτο και την Επιτροπή», δήλωσε η Φ. Γεννηματά αργά το βράδυ της Κυριακής (19/11).

Από την πλευρά του, ο συνυποψήφιος για την προεδρία Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρει στη δική του δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες χιλιάδες δημοκρατικούς πολίτες που απάντησαν στο υπαρξιακό δίλημμα της δημοκρατικής παράταξης. Η παράταξή μας είναι εδώ, ισχυρή, απέναντι στη Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Θέλω να συγχαρώ τη Φώφη Γεννηματά για την επιτυχία της και πάνω από όλα θέλω να δεσμευτώ για την ενότητα, για τη νέα προοπτική. Υπόσχομαι το μέλλον. Ένα καλύτερο μέλλον για τον ελληνικό λαό. Ένα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα μας».