Βαθμολογία

Πολλά παράπονα από τον Πύρρο!

Πολλά παράπονα εξέφρασε η διοίκηση και ο προπονητής του Πύρρου για την άσχημη διαιτησία όπως ανέφεραν του αγώνα με τον Πυργετό όπου και έχασαν με σκορ 1-0.

Όπως μας δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Πύρρου κ. Κώστας Βασίλης: «Από το 10’ κιόλας λεπτό έδειξε κίτρινη κάρτα ο διαιτητής στον Κάτση και πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Κιόρογλου. Στο 14’ δεύτερη κίτρινη στον Κάτση για μαρκάρισμα και μείναμε με δέκα παίκτες.

Στο 36’ παίκτης από την αντίπαλη ομάδα βγήκε έξω για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και μπήκε μέσα χωρίς την άδεια του διαιτητή, στο σημείο όμως εκείνο ο ρέφερι σταμάτησε καθαρή φάση όπου ο Μήτρος βρέθηκε τετ α τετ και προωθημένος για γκολ. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας το γκολ για τον Πυργετό ήταν από καθαρή θέση οφ σάιντ.

Και στο 75’ δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στον Νικούλι. Αυτό που μας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως τουλάχιστον σε 15 φάσεις όπου εισήρθε ο γιατρός για αντίπαλο παίκτη, ποτέ δεν έβγαινε ο παίκτης έξω για να πάρει την εντολή από τον διαιτητή στη συνέχεια να περάσει ξανά στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη ως Πύρρος για το ότι υπάρχουμε ως ομάδα, συγνώμη που κερδίζουμε και συγνώμη που μπαίνουμε ενάντια στα σχέδια κάποιων».

*Η διοίκηση του Πύρρου αναφέρει πως υπάρχει καθαρή αλλοίωση του αποτελέσματος και ευχαριστεί για την φιλοξενία την ομάδα του Πυργετού και θέλει στη συνέχεια να σέβονται την ομάδα του.