Βαθμολογία

Ξάνθη – Πανιώνιος 2-0

Η Ξάνθη νίκησε 2-0 τον Πανιώνιο χάρη στα δύο γκολ του Έρικ Γέντρισεκ για την 11η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Έφθασε τα 4 γκολ ο Σλοβάκος, προβληματική εμφάνιση από τους "κυανέρυθρους". Ο Έρικ Γέντρισεκ "καθάρισε" την πρώτη χρονικά αναμέτρηση της Κυριακής (19/11) για την 11η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Ο Σλοβάκος φορ πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας της Θράκης. Και τα δύο προήλθαν από μεθοδική ανάπτυξη, εξαιρετική συνεργασία του σκόρερ με τον Λουσέρο και υποδειγματική εκτέλεση.

Προβλημάτισε ο Πανιώνιος με την αγωνιστική του εικόνα, καθώς σε κανένα σημείο του ματς δεν έπεισε ότι μπορεί να πάρει κάτι από την αναμέτρηση. Προβλημάτισε κι ο Μασούντ, ο οποίος με τα νεύρα του δεν βοηθά ούτε τον εαυτό του, ούτε την ομάδα του.

Δεύτερη διαδοχική νίκη για τους "ακρίτες" μετά από αυτή της περασμένης αγωνιστικής στο Αγρίνιο. Εντός (Ξάνθη) έχουν ηττηθεί μόνον από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο. Αυτή, όμως, ήταν και η πρώτη εντός έδρας νίκη. Είχαν προηγηθεί ισοπαλίες με Λαμία, Ολυμπιακό, Αστέρα και ΑΕΚ.

Δεύτερο διαδοχικό ανεπιτυχές αποτέλεσμα για τον Πανιώνιο. Εκτός έχει δύο νίκες (Τρίπολη και Κέρκυρα), δύο ισοπαλίες (Ιωάννινα και Περιστέρι) και δύο ήττες (Λαμία, Ξάνθη).

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Σβάρνας, Φλίσκας, Κασάδο, Ντε Λούκας, Μεχία, Λουσέρο (85' Μελιόπουλος), Κίκε Μπουλά (78' Ορφανίδης), Μπρίτο (14' Ρότσε), Γέντρισεκ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου, Χατζισαφί, Σαββίδης, Κόρμπος, Λάμπρου (78' Ταποκό), Μασούντ (46' Σαραμαντάς), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας (68' Γλυνός).

Γκολ: 23', 65' Γέντρισεκ.