Βαθμολογία

Οι δηλώσεις από το Απόλλων Λάρισας – Πανσερραϊκός (video)

Δείτε τα όσα ανέφεραν οι δύο τεχνικοί καθώς και ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Λάρισας μετά το τέλος του αγώνα στο Αλκαζάρ, όπου η Λαρισινή ομάδα σημείωσε μεγάλη νίκη. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Νίκος Θεοδοσιάδης (προπονητής Απόλλων Λάρισας): «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ομάδα. Δεν παίζει ρόλο το αποτέλεσμα, καθώς στα προηγούμενα παιχνίδια που είδα δεν είχε καμία σχέση η εικόνα του Πανσερραϊκού. Το είχα επισημάνει αυτό και στα παιδιά όλη τη βδομάδα ότι το ματς θα ήταν δύσκολο.

Αντιμετωπίσαμε και τεράστιο πρόβλημα με το καιρό καθώς τα γήπεδα ήταν πλημμυρισμένα. Έτσι αυτή η νίκη αποκτά τεράστια σημασία για εμάς. Τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά, γιατί και στα ενενήντα λεπτά ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε το καθαρό μυαλό στη τελική προσπάθεια, με μία σέντρα ή πάσα και μοιραία πήγαμε στο ημίχρονο δίχως σκορ. Σίγουρα το γκολ που πετύχαμε μας έδωσε φτερά και ήταν το μυστικό για να «ξεκλειδώσουμε» το ματς. Γενικά ήμασταν καλύτεροι και η νίκη ήταν δίκαιη.

Δεν έχουμε κάνει όμως ακόμα τίποτα και απλά είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα, γιατί είναι η πρώτη νίκη. Μας βοηθά στον ψυχολογικό τομέα, αλλά θέλουμε ακόμα πάρα πολύ δουλειά. Η Β’ Εθνική είναι ένα μεγάλο πρωτάθλημα. Σκύβουμε το κεφάλι και δουλεύουμε γιατί έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μέσα στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση».

-Για το πόσο εύκολο ήταν να διαχειριστεί το κακό ξεκίνημα: «Εγώ είμαι στην ομάδα δέκα μέρες και είναι πολύ δύσκολο. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει στη ψυχολογία. Όταν έχεις τρία άσχημα αποτελέσματα όλα είναι δύσκολα. Ευτυχώς όμως ο Απόλλων έχει έμπειρους παίκτες που ξέρουν την κατηγορία και νομίζω με τη δουλειά θα είμαστε καλύτεροι. Ήρθε και η νίκη που θα μας δώσει άλλο αέρα και θα φανούμε ακόμα καλύτεροι στη πορεία».

Παναγιώτης Παϊτέρης (τερματοφύλακας Απόλλων Λάρισας): «Είμαι πολύ χαρούμενος για το επαγγελματικό μου ντεμπούτο σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου. Η χαρά μου είναι διπλή καθώς συνοδεύτηκε και με την καλή εικόνα που είχε η ομάδα και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για τη δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και δούμε στη πορεία τα επόμενα παιχνίδια».

-Για το πως αισθάνθηκε όταν έμαθε πως θα ήταν βασικός: «To περίμενα εδώ και πολύ καιρό. Καλώς ή κακώς σήμερα μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Εγώ το ήθελα και είμαι πολύ χαρούμενος».

">http://

Περικλής Αμανατίδης (προπονητής Πανσερραϊκού): «Για εμάς το πρώτο ημίχρονο ήταν αναγνωριστικό χωρίς να είμαστε καλοί. Νομίζω όμως στη συνέχεια δεν ανταπεξήλθαμε στο παιχνίδι. Πήραμε αυτό που δικαιούμασταν. Η έκταση του σκορ έχει να κάνει περισσότερο στην εικόνα που θα δείξουμε στο επόμενο ματς και θα φανεί αν θα αντιδράσουμε ή όχι σαν ομάδα και σαν προσωπικότητες.

Το ποδόσφαιρο χρειάζεται μία συνολική προσπάθεια κάτι που εμείς δεν το κάναμε. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη νίκη του. Ήταν δίκαιη. Εμείς θα συνεχίσουμε τη προσπάθεια, αφού όμως λύσουμε πρώτα τα δικά μας θέματα».

-Γιατί δεν έρχονται τα αποτελέσματα: «Είχαμε και στα τρία παιχνίδια καλύτερη απόδοση και πιστεύω πως είναι θέμα συγκέντρωσης όταν καταφέρνεις να προηγηθείς, αλλά όχι να κρατήσεις το σκορ. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία βαθμολογική πίεση και δεν είναι καλό βαθμολογικό μονοπάτι. Θα χρειαστεί μεγαλύτερη συγκέντρωση, αυταπάρνηση, προσπάθεια και ομαδικότητα. Εμείς αυτά σήμερα δεν τα είχαμε. Αυτά είναι τα ζητούμενα για εμάς, αν θέλουμε το Σάββατο σε ένα παιχνίδι που δίνεται η ευκαιρία να δοθεί κάποια απάντηση και για να ξαναδεί η ομάδα την κατηγορία με αυτό το σκεπτικό».