Βαθμολογία

Το πάλεψε παρά την ατυχία η κ-20

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε σήμερα (19/11) το μεσημέρι η κ-20 της ΑΕΛ από την αντίστοιχη του Απόλλωνα Σμύρνης στο δημοτικό γήπεδο Γόννων για την 11η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος υποδομών.

Ένα παιχνίδι στο οποίο η αθηναϊκή ομάδα προηγήθηκε μόλις στο 4' με την ΑΕΛ να προσπαθεί στη συνέχεια, αλλά να στέκεται άτυχη στις ευκαιρίες που δημιούργησε, ενώ έχασε με τραυματισμό τους Καραθάνο, Δερμιτζάκη και Μακρή. Μάλιστα όταν τραυματίστηκε ο τελευταίος είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές και έτσι ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες.

ΑΕΛ (Μίλτος Ζιάκας): Σαφαρίκας, Πλατάνας, Κυρμιτζής, Καρατάσιος, Καλούσης, Καραθάνος (45' λ.τ. Βαφειάδης), Δερμιτζάκης (50' λ.τ. Μπιγκάνος), Γαλεάδης, Μακρής, Νούσιος, Μορφάκης (62' Γκαλγκανόπουλος).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της ομάδας κ. Ζιάκας δήλωσε στο athleticlarissa.gr τα εξής:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την συνολική εικόνα στο παιχνίδι, έχω πει αρκετές φορές ότι το αποτέλεσμα περνάει σε δεύτερη μοίρα, γιατί το θέμα είναι το αύριο και όχι η χαρά ενός πρόσφορου κερδοφόρου αποτελέσματος. Το θέμα είναι δηλαδή τι θέλουμε αν και η ελληνική νοοτροπία θέλει πρώτα τα αποτελέσματα. Καλά είναι και αυτά για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Παίζαμε δεύτερο σερί παιχνίδι στην ίδια εβδομάδα, δεν είχαμε τα τρεξίματα που είχαμε στα προηγούμενα ματς, αλλά εμείς προτιμούμε να παίζουμε με μικρότερους ηλικιακά παίκτες και ας χάνουμε στη δύναμη όπου εκεί επικράτησε ο αντίπαλος και με μια φάση έκανε το 0-1. Σταθήκαμε φοβερά άτυχοι με τις δυο αναγκαστικές αλλάγες, ενώ όταν κάναμε την τρίτη μας αλλαγή, τρία λεπτά αργότερα χάσαμε τον Μακρή και έτσι τελειώσαμε το ματς με δέκα παίκτες. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε, αλλά δεν σκοράραρε και βλέπουμε την επόμενη μέρα».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ