Βαθμολογία

Πρώτη νίκη ο Απόλλων Λάρισας, 3-0 τον Πανσερραϊκό (PICS)

Ο Απόλλων Λάρισας κατάφερε να πανηγυρίσει την Κυριακή (19/11) την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κερδίζοντας με το ευρύ σκορ 3-0 τον Πανσερραϊκό.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Σαρωτικός στην επανάληψη ο Απόλλων Λάρισας πέτυχε τρία γκολ και έδειξε να συνέρχεται από την αρχική «ψυχρολουσία» στο πρωτάθλημα. Αν και ξεκίνησε ο Απόλλων πιο επιθετικά, στη συνέχεια ο Πανσερραϊκός ισορρόπησε προσπαθώντας να βγάλει κάποια επίθεση. Σε γενικές γραμμές το πρώτο 45λεπτο ήταν κακό, με πολλά λάθη εκατέρωθεν.

Στην επανάληψη ο Απόλλων Λάρισας μπήκε δυνατά και κατάφερε στα πρώτα λεπτά να πάρει «κεφάλι» στο σκορ με σκόρερ τον Σωτήρη Τσιλούλη. Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη πίεσε, έμεινε όμως με δέκα παίκτες και στη συνέχεια δέχθηκε και το δεύτερο γκολ με τον Μαυριά και κάπου εκεί το ματς έληξε. Το κερασάκι στην τούρτα σημείωσε ο Σαχινίδης με εντυπωσιακό τέρμα.

Το φιλμ του αγώνα

2’ Ο Μαυριάς έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από απομάκρυνση των φιλοξενούμενων, έπιασε το σουτ εντός περιοχής, ψηλά άουτ.

9’ Ο Διβανές έκανε την κάθετη πάσα στη πλάτη της άμυνας του Πανσερραϊκού, ο Βουτσιάς με προβολή έστειλε την μπάλα αρκετά άουτ.

18’ Ο Δούμτσος δοκίμασε το συρτό σουτ έξω από τη περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Παϊτέρη, που ήλεγχε την πορεία της μπάλας.

31’ Σέντρα του Τσιλούλη από δεξιά, η μπάλα πήρε περίεργη πορεία, πέρασε πάνω από την εστία της ομάδας των Σερρών.

35’ Σέντρα από δεξιά ο Μαυριάς, ο Σαχινίδης πήρε τη κεφαλιά στη καρδιά της περιοχής, η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από την εστία του Ρίστιτς.

47’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: 1-0: Σέντρα του Κουρτεσιώτη από αριστερά, η μπάλα πέρασε από τον Σαχινίδη, έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Τσιλούλης με διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-0.

60’ Επικίνδυνο σουτ του Τσελεπίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε σώματα και κατέληξε κόρνερ.

71’ Με δέκα παίκτες συνεχίζει στο παιχνίδι ο Πανσερραϊκός. Αποβλήθηκε ο Λάντο Φούσου.

75’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: 2-0: Λάθος του Βοσκόπουλου, την μπάλα πήρε ο Σαχινίδης, που την έσπασε στον Μαυριά και ο τελευταίος με ήρεμο πλασέ έκανε το 2-0.

79’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: 3-0: Ο Σαχινίδης με ωραία ενέργεια, έπιασε το γυριστό σουτ από αριστερά στην περιοχή και έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Ρίστιτς.

80’ Μοναδική ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Αντεπίθεση για τους γηπεδούχους, ο Μαυριάς έσπασε τη μπάλα στον Σκούπρα, το σουτ του τελευταίου έδιωξε με δυσκολία ο Ρίστιτς σε κόρνερ.

91’ Σαχινίδης και Σουλίδης έχασαν μοναδική ευκαιρία για το τέταρτο γκολ από θέση τετ α τετ.

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Μαυριάς, Διβανές (57’ Ιβανίδης), Σαχινίδης, Τσιλούλης (83’ Σουλίδης), Βουτσιάς (68’ Σάββας).

Πανσερραϊκός (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Γκούρτσας, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Τσαμούρης, Τσιμίκας, Τσελεπίδης, Παπουτσογιαννόπουλος (66’ Ρούτσης), Πόζογλου, Φούσου, Δούμτσιος (66’ Καπτέλι).

Διαιτητική τριπλέτα: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας), Φίλος (Βοιωτίας), Βρούζος (Πιερίας).