Βαθμολογία

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 2-1

Ένα σουτ του Κούτρη στο 84', σε συνδυασμό με το μοναδικό λάθος του... Superman Επασί στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός γλίτωσε το κάζο κόντρα στον Λεβαδειακό και επικράτησε με το τελικό 2-1 των Βοιωτών. Ο Γιακουμάκης ισοφάρισε στο 69' το γκολ του Ζιλέ από το 43'.

Τον Λεβαδειακό υποδέχθηκε ο Ολυμπιακός στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 11η αγωνιστική της Super League, τέσσερις μέρες πριν παίξει στη Λισσαβώνα (22/11, 21:45) το τελευταίο του ευρωπαϊκό χαρτί για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, κόντρα στην Σπόρτινγκ.

Ο Τάκης Λεμονής δεν μπορούσε να υπολογίζει στους Βούκοβιτς (γύρισε "σκοτωμένος" από την Κίνα), Ρομαό (τιμωρημένος), Εμενίκε (τραυματίας), Μίλιτς (τραυματίας), Ανδρούτσο, Νικολάου (αμφότεροι είχαν επιβάρυνση από τα ματς της Ελπίδων), Μπεν (προφυλάχθηκε), Οφόε (προφυλάχθηκε), ενώ εκτός έμεινε ο Ζντιέλαρ για λόγους τακτικής. Αντίθετα στα πλάνα του 57χρονου τεχνικού μπήκαν τόσο ο Πάρντο (που ερχόταν από διεθνείς υποχρεώσεις), όσο και ο Σεμπά που επανήλθε σε χρόνο - ρεκόρ μετά τον καθαρισμό στο γόνατο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ταχτσίδης (77' Μαρτίνς), Ζιλέ, Φορτούνης (80' Τζούρτζεβιτς), Καρσελά (60' Σεμπά), Μάριν, Ανσαριφάρντ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Ζοάο Φαβάρο, Ζαραδούκας (58' Σουμπίνιο), Ομπιόρα, Μητρόπουλος (89' Τόνι Σίλβα), Μπελγκαζουανί, Γιουσούφ, Γιακουμάκης.

Γκολ: 43' Ζιλέ, 84' Κούτρης / 69' Γιακουμάκης.