Βαθμολογία

Λαυδαριάς: «Στο τέλος επιβραβευτήκαμε με το γκολ»

O βοηθός του Ηλία Φυντάνη, Ανδρέας Λαυδαριάς, έκανε τις δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ΑΕΛ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. O ίδιος πήρε τη θέση του τεχνικού των «βυσσινί» που αισθάνθηκε μία αδιαθεσία μετά τη λήξη του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Ο κόουτς αισθάνθηκε μία αδιαθεσία και γι’αυτό δεν είναι παρών. Ζητάει συγγνώμη γι’αυτό. Σχετικά με το παιχνίδι ήμασταν πολύ καλύτεροι σε όλο το ματς και δικαιούμασταν να κερδίσουμε. Θα μπορούσαμε να βάλουμε πιο γρήγορα τα γκολ, καθώς χάσαμε τρεις-τέσσερις ευκαιρίες που θα μπορούσαν να τελειώσουν με ευτυχή κατάληξη, αλλά ήμασταν άτυχοι.

Όσο περνούσε η ώρα αυτό μας γέμισε με πίεση και άγχος. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και δυσκολεύει τις καταστάσεις. Πιστεύω όμως πως στο τέλος επιβραβευτήκαμε με το γκολ και μπορούμε να προχωρήσουμε ακόμα καλύτερα για τη συνέχεια. Να παίρνουμε τις νίκες κι αν μπορούμε να παρουσιάζουμε και καλό ποδόσφαιρο.

Για το γεγονός πως η ΑΕΛ σκοράρει στα τελευταία λεπτά: «Εμείς το καιρό που βρισκόμαστε εδώ πιστεύω πως η ομάδα αγωνίζεται πάρα πολύ καλά και θα μπορούσαμε σήμερα να τελειώσουμε κάποιες φάσεις νωρίτερα. Δυστυχώς δεν έγινε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που έχει σημασία αυτές τις στιγμές».