Βαθμολογία

Τριάρα ο Δαμασιακός, φωνάζει το Βλαχογιάννι

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου (18/11) ανάμεσα στη Δόξα Βλαχογιαννίου και τον Δαμασιακό για την 9η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Μια αναμέτρηση στην οποία η ομάδα του Νίκου Χρόνη έφτασε στη νίκη με 3-1, αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0, ενώ από την άλλη η Δόξα Βλαχογιαννίου φωνάζει για την διαιτησία της αναμέτρησης κυρίως για την φάση που γίνεται το 1-1 και στην οποία ο σκόρερ του Δαμασιακού είναι offside. Γκολ που σωστά ακυρώθηκε πέτυχε στο 28' και η ομάδα του Νίκου Φακίτσα.

Πρώτη καλή στιγμή για το Βλαχογιάννι όταν σε φάουλ του Μπαντή στο 20' με τον Μιγδάνη να αποκρούει την μπάλα σε κόρνερ, ενώ στο 25' άνοιξε το σκορ όταν ύστερα από ωραία προσπάθεια του Ιγγλέζου αυτός πάσαρε στο Σωκράτη Φακίτσα και αυτό με πλασέ έκανε το 1-0. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Γεωργατζά ο Ιωαννίδης με κεφαλιά έκανε το 1-1, σε φάση που όπως είπαμε διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι του Βλαχογιαννίου. Τελευταία καλή φάση για το ημίχρονο στο 39' από φάουλ του Μπαντή ο Μιγδάνης με την βοήθεια του δοκαριού απέκρουσε την μπάλα.

Στην επανάληψη ο Δαμασιακός σκόραρε δις και έφτασε στο τελικό 1-3. Αρχικά στο 65' ο Τσιάλτας μετά από ωραίο σουτ από διαγώνια θέση έστειλε τη μπάλα στο απέναντι παραθυράκι του Βλιώρα για το 1-2, ενώ στο 75' ο ίδιος παίκτης ύστερα από ωραίο συνδυασμό με τον Γεωργατζά και σέντρα του τελευταίου, ο παίκτης του Δαμασιακού με σουτ στη κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-3.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Βλιώρας, Μυτούλας, Μωυσίδης, Μάρκου, Πάσος, Αθανασούλης, Γκουρομπίνος (77' Γεωργούλης), Πάτσης (77' Λάκης), Φακίτσας, Μπαντής, Ιγγλέζος.

Δαμασιακός (Νίκος Χρόνης): Μιγδάνης, Γεωργατζάς, Ντόκος, Ιωαννίδης (88' Μπακαΐμης), Οικονόμου, Δούκας, Μουσιάρης, Τσιάλτας (85' Δελιχάς), Λέτσιος (75' Βίδρας), Σουγλής, Λούτσος (70' Τιούτος).