Βαθμολογία

Παράσχος: «Λυπάμαι πολύ για τον πρόεδρο του Πλατανιά...»

Αρκετά άκομψες ήταν οι αναφορές που έκανε ο πρόεδρος του Πλατανιά Μανώλης Μαθιουλάκης προς το πρόσωπο του Γιώργου Παράσχου κατά την παρουσίαση του Μανουέλ Ρόκα την Πέμπτη (16/11).

Ο ισχυρός άνδρας της κρητικής ομάδας προσπάθησε κατά κύριο λόγο να μεταθέσει τις ευθύνες για τη μέχρι τώρα αρνητική εικόνα στον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος πέρασε στην αντεπίθεση αργά το βράδυ.

Με δήλωσή του, λοιπόν, ο Μακεδόνας προπονητής εξέφρασε τη λύπη του για όσα είπε ο Μαθιουλάκης, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως αν βρεθούν ποτέ στο ίδιο πεζοδρόμιο δεν θα είναι ο ίδιος αυτός που θα κατέβει.

Αναλυτικά: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι λυπάμαι πολύ για τα όσα είπε ο πρόεδρος του Πλατανιά. Κρίμα, έσβησε μονοκοντυλιά η εκτίμηση που υπήρχε. Δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει τα χρόνια της προσφοράς στην ομάδα ούτε και το γεγονός ότι ο Πλατανιάς που τα προηγούμενα χρόνια ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας έκανε την καλύτερη της πορεία στο πρωτάθλημα. Αν κάτσουμε να μιλήσουμε για πρόσωπα και καταστάσεις το μόνο που θα καταφέρουμε θα είναι να δώσουμε τροφή σε τρίτους.

Και είναι σίγουρο ότι σε μια τέτοια περίπτωση ο μόνος που δεν θα βγει κερδισμένος θα είναι η ομάδα απέναντι στην οποία δεν θέλω να είμαι αγνώμων και αχάριστος αφού πέρασα δυόμιση εξαιρετικά χρόνια. Το τι είπαμε και τι δεν είπαμε το ξέρω εγώ και αυτός. Και να είναι σίγουρος πως αν βρεθούμε ποτέ στο ίδιο πεζοδρόμιο δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα κατέβει».