Βαθμολογία

Παντζιαράς: «Πάμε για άλλους τρεις βαθμούς»

Εξαιρετική πορεία πραγματοποιεί ο Τηλυκράτης στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής, όντας πρωτοπόρος μετά από 8 αγωνιστικές. Την Κυριακή (19/11) η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕΠ Καραγιαννίων και ο έμπειρος τεχνικός έθεσε τη νίκη ως στόχο στις δηλώσεις που έκανε στη media day της Πέμπτης (16/11). Παράλληλα, ο προπονητής της λευκαδιώτικης ομάδας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα θύματα από τις πλημμύρες της Δυτικής Αττικής.

«Πριν αναφερθώ στο αγωνιστικό κομμάτι, θα ήθελα να εκφράσω εκ μέρους όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος τη θλίψη και την οδύνη για τα χθεσινά γεγονότα στη Δυτική Αττική. Κουράγιο στις οικογένειες εκείνων που έχασαν τη ζωή τους, να βρουν το σθένος να συνεχίσουν τη ζωή τους σε μια τόσο δύσκολη στιγμή. Ελπίζω η ευχή όλων να τους συνοδεύει και από κει και πέρα ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Να επιστρέψουμε στον δικό μας μικρόκοσμο, ερχόμαστε μετά από ένα πάρα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα εκτός έδρας, απέναντι σε μια ομάδα η οποία εξαρχής έχει δηλώσει ποίος είναι ο στόχος της. Γι' αυτό η νίκη μας αποκτά διπλή σημασία, μέσα από καλό ποδόσφαιρο και πολύ δουλειά των παιδιών στον αγωνιστικό χώρο. Ειδικά το τελευταίο διάστημα θεωρώ ότι έχουμε αρχίσει και βρίσκουμε τα πατήματά μας. Αποδίδουμε αυτό που μπορούμε, αυτό που πιστεύαμε από την αρχή.

Έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει εξίσου υψηλούς στόχους, μια ομάδα με έμπειρους στην κατηγορία ποδοσφαιριστές. Μια ομάδα αρκετά δυνατή, ειδικά εντός έδρας, μια ομάδα που θα έλεγα ότι δικαιούταν σε αυτό το 1/3 του πρωταθλήματος σίγουρα δυο-τρεις βαθμούς παραπάνω, ειδικά στα τελευταία παιχνίδια. Δουλεύουμε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μέχρι το Σάββατο (19/11), για να είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του συγκεκριμένου παιχνιδιού και να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, που είναι και ο στόχος για την Κυριακή», δήλωσε ο Παντζιαράς.