Βαθμολογία

Απόλλων Λάρισας: Επίσκεψη και ομιλία παικτών με μαθητές

Στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας φιλοξενήθηκε σήμερα αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας στο πλαίσιο δράσης που αφορούσε στην προσέγγιση θεμάτων που έχουν να κάνουν με την αποφυγή της γηπεδικής βίας και τον σεβασμό που πρέπει να κυριαρχεί στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής ζωής.

Προς τους μαθητές 4ης, 5ης και 6ης δημοτικού, που παρακολούθησαν την εκδήλωση η οποία έλαβε χώρα στο γυμναστήριο του σχολείου, μίλησε ο Νίκος Σουλίδης, εκ μέρους των αρχηγών της ομάδας, συνεπικουρούμενος από τους συμπαίκτες του Γρηγόρη Παπαζαχαρία, Κώστα Κουρτεσιώτη, Σάκη Σάββα και Νίκο Ιορδανίδη, ενώ η εισαγωγή στο θέμα έγινε από το στέλεχος του τμήματος Επικοινωνίας, Marketing και δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ, Χρήστο Τσούμαρη.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές δέχθηκαν ερωτήσεις από τα παιδιά, στις οποίες απάντησαν με μεγάλη χαρά, ενώ με το κλείσιμο της διδακτικής ώρας μοίρασαν 300 μαθητικές προσκλήσεις για τον προσεχή αγώνα Απόλλωνα-Πανσερραϊκού (Κυριακή 19/11, ώρα 3 μ.μ., στάδιο Αλκαζάρ), αλλά και εκατοντάδες αυτόγραφα.

Η ΠΑΕ Απόλλων θέλει να ευχαριστήσει θερμά για την φιλοξενία τόσο την διευθύντρια του σχολείου κ.Βασιλική Παπαναγιώτου, όσο και τον υποδιευθυντή κ.Κων/νο Ντιντή, αλλά και το σύνολο του διδακτικού προσωπικού, καθώς και τα ίδια τα παιδιά για την αγάπη και τον ενθουσιασμό τους.

Με την ευκαιρία δηλώνουμε πως όλα τα στελέχη της ομάδας είναι στη διάθεση κάθε φορέα προκειμένου να συνδράμουν στη διοργάνωση αντίστοιχων εκδηλώσεων, που προωθούν τον υγιή ανταγωνισμό και το ποδόσφαιρο όπως πρέπει να είναι, μέσα κι έξω απ’ τους αγωνιστικούς χώρους.