Βαθμολογία

Ενός λεπτού σιγή σε S.L και Β’ Εθνική

Τον δικό της φόρο τιμής στα θύματα από τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν την Δυτική Αττική θα αποτίσει η Σούπερ Λίγκα. Με ανακοίνωσή της την Πέμπτη (16/11), η Λίγκα γνωστοποίησε ότι πριν από την έναρξη τόσο των αγώνων της 11ης αγωνιστικής όσο και σε αυτούς των πρωταθλημάτων υποδομής θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ανακοινώνεται ότι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της φονικής πλημμύρας που έπληξε τη Δυτική Αττική, σε όλους τους αγώνες, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, καθώς και σε όλους τους αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής Novasports Super League Κ20 και K17 και Super League K15». 

Και στη Β’ Εθνική…

Η Ένωση Β' Εθνικής αποφάσισε ως ελάχιστο φόρο τιμής προς στα θύματα της καταστροφής να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλες τις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη (16/11).

Αναλυτικά: «Η διοργανώτρια αρχή της δεύτερης κατηγορίας ως ελάχιστο φόρο τιμής στα θύματα και τις οικογένειες τους από τις καταστροφές που έγιναν στην Δυτική Αττική ζήτησε από την ΕΠΟ να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλες τις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής που θα γίνει το Σαββατοκύριακο».

Ακόμη, ο πρόεδρος της Ένωσης Β' Εθνικής, Λεωνίδας Λεουτσάκος, είπε χαρακτηριστικά: «Βρισκόμαστε όλοι μπροστά σε μια μεγάλη τραγωδία που αφορά ολόκληρη τη χώρα μας. Η σκέψη μας είναι σε όλους τους ανθρώπους που θρηνούν για τον χαμό των δικών τους, αλλά και σε όλους τους κατοίκους των περιοχών της Δυτικής Αττικής που βλέπουν τα υπάρχοντα τους να χάνονται. Θα προσπαθήσουμε σε συνεργασία και με την ΕΠΟ να κάνουμε κάποιες ενέργειες και θεωρούμε καθήκον μας να υπάρξει ενός λεπτού σιγή σε όλα τα γήπεδα που θα διεξαχθούν αγώνες για τα θύματα της καταστροφής».