Βαθμολογία

Νέα πρόκληση το Επιμελητήριο Λάρισας για τον Σταύρο Πουλαράκη

Στο ψηφοδέλτιο του Σωτήρη Γιαννακόπουλου και το συνδυασμό «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» θα κατέβει ο Σταύρος Πουλαράκης. Συγκεκριμένα είναι υποψήφιος στο τμήμα μεταποίησης.  

Ο γνωστός Φαρσαλινός επιχειρηματίας αποφάσισε να λάβει μέρος στη «μάχη» για την εκλογή νέας διοίκησης στο Επιμελητήριο της Λάρισας και να συμπορευτεί με τον Σωτήρη Γιαννακόπουλο και το συνδυασμό «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ».

Ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη των Φαρσάλων, με έντονη επιχειρηματική δράση για πολλά χρόνια τόσο στα Φάρσαλα όσο και στη Λάρισα και όχι μόνο, ο Σταύρος Πουλαράκης είναι αναμφισβήτητα από τις υποψηφιότητες που ξεχωρίζουν στο προεκλογικό τοπίο για το Επιμελητήριο. Ο ίδιος μάλιστα ζητά τη βοήθεια όλων σε αυτό το νέο εγχείρημα που θέλει να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Να θυμίσουμε οι εκλογές στο Επιμελητήριο Λάρισας για την ανάδειξη των 31 μελών θα διεξαχθούν στις 11 και 12 Δεκεμβρίου 2017 (Δευτέρα και Τρίτη) στα Γραφεία του Επιμελητηρίου (Παπακυριαζή 44, Λάρισα) καθώς επίσης και στα Γραφεία των Παραρτημάτων Ελασσόνας (Οικονόμου εξ Οικονόμων 43), Φαρσάλων (Καναδά 24), Τυρνάβου (Αγ. Παρασκευής 21) και Αγιάς (Σοφοκλή Ευστρατιάδη πάνω από την Ταβέρνα ΚΙΒΩΤΟΣ).