Βαθμολογία

«Μεγάλο επίτευγμα η πρώτη θέση»

Την πορεία του Άρη Παλαιοχωρίου σχολίασε ο προπονητής του, Λεωνίδας Μπιλής. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στον «Metropolis 95.5» για την ως τώρα πρώτη θέση της ομάδας από τη Χαλκίδα στον 2ο όμιλο, ενώ μίλησε και για τον Ηρακλή. Αναλυτικά:

Για τον Άρη Παλαιοχωρίου: «Η ομάδα έχει ικανοποιήσει όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για αυτήν, αλλά και τους οπαδούς της. Είμαστε στην ευχάριστη θέση μετά από εννιά αγωνιστικές να οδηγούμε την κούρσα. Είναι μεγάλο επίτευγμα αυτό για τα παιδιά, για μια ομάδα νεοφώτιστη στην κατηγορία.

Είμαστε ευχαριστημένοι αλλά είναι ακόμα νωρίς για το πρωτάθλημα και θέλουμε δουλειά και πολύ κόπο για να πετύχουμε τον στόχο μας. Είμαστε πρώτοι, αλλά είμαστε και έξι βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Αυτό δείχνει και την δυσκολία του ομίλου».

Για τον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής είναι το μεγαλύτερο όνομα της κατηγορίας και υπάρχουν και άλλες ομάδες οι οποίες θα ανταγωνιστούν για την πρώτη θέση μέχρι το τέλος. Ο Ηρακλής ενώ ξεκίνησε με πάρα πολλά προβλήματα, έχει βρει τον τρόπο. Πήρε καλούς ποδοσφαιριστές και είναι αυτή την περίοδο σε μεγάλη φόρμα. Άργησαν να ξεκινήσουν και για αυτό τα δυο πρώτα αποτελέσματα δεν ήταν καλά, αλλά από την στιγμή που το ρόστερ κατά 80% έγινε ενιαίο, τώρα αυτά τα παιδιά βρίσκονται στην φόρμα τους. Το ζητούμενο είναι να συνεχίσουν έτσι και στο τέλος του πρωταθλήματος όταν η κούραση θα είναι μεγάλη, εκεί μπορεί να φανούν κάποιες αδυναμίες όσον αφορά την προετοιμασία. Τον Ιανουάριο πολλές ομάδες θα ενισχυθούν και το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό».