Βαθμολογία

Επιμένει για πρωτιά μέχρι τα Χριστούγεννα ο Λεμονής

Χαλαρότητα διαπίστωσε από κάποιους ο Τάκης Λεμονής και... έτριξε τα δόντια. Ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει τους παίκτες του περισσότερο συγκεντρωμένους και παθιασμένους και αυτό τους ξεκαθάρισε για άλλη μία φορά στην προπόνηση της Τετάρτης (15/11).

Μπορεί στο μυαλό τους να είναι η κρίσιμη αναμέτρηση με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, αλλά το Σάββατο (18/11, 19.30) προηγείται το ματς με τον Λεβαδειακό. Ο Λεμονής τους διεμήνυσε ότι η νίκη είναι μονόδρομος, καθώς έχει θέσει ως στόχο η ομάδα να βρίσκεται στην κορυφή μέχρι τα Χριστούγεννα.

«Πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι και να δείξετε μεγάλη προσοχή. Δεν θα είναι εύκολο το ματς με τον Λεβαδειακό και πρέπει να μπούμε δυνατά και να σκοράρουμε. Πρέπει να τα δίνουμε όλα για να επιστρέψουμε στην κορυφή. Πρέπει να είμαστε ξανά πρώτοι και να κάνουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε.

Έχουμε μπροστά μας αυτά τα σημαντικά παιχνίδια και πρέπει να είμαστε πρώτοι μέχρι τα Χριστούγεννα. Τα λέω ξανά αυτά γιατί η προπόνηση δεν ήταν καλή, δεν μου άρεσε», τους τόνισε χαρακτηριστικά.