Βαθμολογία

Το ψάχνει για τον φορ ο Γρηγορίου

Αλχημείες καλείται να κάνει στο ματς με την Ξάνθη ο Μιχάλης Γρηγορίου από τη στιγμή που ο Πανιώνιος θα πάει στα Πηγάδια χωρίς επιθετικό. Ντουρμισάι και Γεσίλ έκαναν ατομικό για άλλη μία μέρα και η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου είναι πως δεν προλαβαίνουν. Το ίδιο ισχύει και για τον Σιώπη.

Το κενό του δεύτερου είναι πιο εύκολο να καλυφθεί από τη στιγμή που υπάρχει ο Σαββίδης, όμως, τρίτος επιθετικός στο ρόστερ των Νεοσμυρνιωτών υπενθυμίζεται πως δεν υπάρχει, αφού κρίθηκε σκόπιμο να μη γίνει εκεί μεταγραφή.

Το θετικό για τον τεχνικό των Νεοσμυρνιωτών είναι πως γυρνά ο Σπιριντόνοβιτς και θα υπάρχει μία ακόμη λύση στα πλάγια. Αυτό είναι σημαντικό και για έναν ακόμη λόγο, γιατί δίνει τη δυνατότητα στον Γρηγορίου να βάλει φορ τον Μασούρα.

Ακόμη ο 43χρονος δεν έχει κατασταλάξει πλήρως για το πώς θα παρατάξει τον Πανιώνιο, όμως, έχει φανεί από το καλοκαίρι πως υπολογίζει για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και ως φορ τον Μασούρα. Θεωρεί πως είναι προτιμότερο αυτό από το να αλλάξει θέση στον Μασούντ γιατί ο δεύτερος είναι κομβικό να παίζει πιο χαμηλά προκειμένου να βοηθά στη δημιουργία.

a-sports.gr