Βαθμολογία

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Super League, μετά την διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων, με την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 11ης αγωνιστικής.

Μια αγωνιστική στην οποία η ΑΕΛ υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης με στόχο ακόμα μια νίκη προκειμένου να συνεχίσει το σερί των θετικών αποτελεσμάτων και την αναρρίχηση της ακόμα πιο ψηλά. Από την άλλη η Ελαφρά Ταξιαρχία προέρχεται από ένα σερί τεσσάρων αγώνων ως αήττητη και σίγουρα το παιχνίδι των δυο ομάδων στο AEL FC ARENA αναμένεται με ενδιαφέρον. Ένα παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (18/11) στις 17:15 με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1.

Από την ίδια συχνότητα θα καλυφθεί και το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ την Κυριακή (19/11) το απόγευμα στις 19:30 στη Λεωφόρο, παιχνίδι το οποίο αναμένεται με ενδιαφέρον όπως γίνεται πάντα στα ντέρμπι. Από την μια ο Παναθηναϊκός που δείχνει άλλη εικόνα τόσο εντός Λεωφόρου, όσο και στα μεγάλα ματς και από την άλλη η Ένωση, ισόβαθμη στη κορυφή με Ατρόμητο, που φιλοδοξεί να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Επίσης από το Novasports 1 θα μεταδοθεί την Δευτέρα (20/11) το παιχνίδι κορυφής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο. Ένας ΠΑΟΚ που θέλει να βρεθεί στην κορυφή και θα υποδεχτεί στην κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα τον αθηναϊκό σύλλογο που είναι αήττητος. Τέλος στο Novasports 2 θα παίξει ...μπάλα ο Ολυμπιακός το Σάββατο στις 19:30 με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, ενώ από την ίδια συχνότητα το ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδος ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός την Κυριακή στις 17:15.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

Σάββατο 18 Νοεμβρίου

15:00 Λαμία - Κέρκυρα: Novasports 3

17:15 ΑΕΛ - Απόλλων Σμύρνης: Novasports 1

19:30 Ολυμπιακός - Λεβαδειακός: Novasports 2

Κυριακή 19 Νοεμβρίου

15:00 Ξάνθη - Πανιώνιος: Novasports 2

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός: Novasports 2

17:15 Πλατανιάς - Αστέρας Τρίπολης: Novasports 3

19:30 Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Novasports 1

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου

19:30 ΠΑΟΚ - Ατρόμητος: Novasports 1