Βαθμολογία

Παραίτηση Λιόντου στον Εθνικό Φιλιππιάδας

Την παραίτησή του από την προεδρία του Εθνικού Φιλιππιάδας υπέβαλλε ο Θανάσης Λιόντος και πλέον ο σύλλογος αναζητεί τον διάδοχο του...

Τον άνθρωπο που θα αναλάβει να ηγηθεί των προσπαθειών του Εθνικού Φιλιππιάδας στην συνέχεια του Πρωταθλήματος αναζητούν οι ιθύνοντες της ομάδας αφού ο Θανάσης Λιόντος υπέβαλλε την παραίτησή του από την προεδρία της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zirosgr ο κ. Λιόντος έθεσε θέμα μετά τις συνεχείς ήττες της ομάδας την παραίτηση του προπονητή της ομάδας Νίκου Λάππα! Το ΔΣ του Εθνικού Φιλιππιάδας αρνήθηκε να συζητήσει την πρόταση του προέδρου και έτσι ο πρόεδρος αναγκάστηκε να θέσει στην διοίκηση την παραίτησή του την οποία αποδέχτηκε το σώμα!

Ο κ. Λιόντος επέκρινε τον προπονητή ότι δεν διαχειρίζεται σωστά το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας σε θέματα προπόνησης, τακτικής και σε θέματα ψυχολογίας κατα την διάρκεια του αγώνα. Τώρα πως ένας πρόεδρος, χοιροτρόφος στο επάγγελμα, είναι γνώστης τέτοιων λεπτομερειών που αφορούν θέματα τεχνικής και ψυχολογίας, εκγύμναση, φυσική κατάσταση ενός αθλητή, χωρίς να έχει την βασική παιδεία, είναι άξιον απορίας! Μάλλον του έκαναν εντατικό φροντιστήριο πρόσφατα κάποιοι τέως προπονητές.

Πάντως η κόντρα του κ. Λιόντου με τον Νίκο Λαππα ερχετε απο μακριά μερικά χρόνια πριν όταν ο Λάππας ήταν πάλι προπονητής στην ομάδα και μάλιστα ήταν ο κύριος συντελεστής της ανόδου της ομάδας στην Γ´ Εθνικη κατηγορία. Ο κ Λιόντος έγινε γνωστός στην πολη της Φιλιππιάδας σαν πρόεδρος του Εθνικού, ελάχιστοι τον ήξεραν πριν και πρεπει να καταλάβει οτι η ομάδα δεν εχει ανάγκη απο "Προεδράρες" που καθορίζουν και την ενδεκάδα της ομάδας.

Αν θέλουν να παίξουν και να μάθουν μπάλα ας παίξουν play station! Ντε φάκτο καταστάσεις και εκβιασμοί καθοδηγούμενοι δεν περνάνε σε σωστούς συλλόγους που διοικούνται χωρίς παρασκήνιο και "Τρόικες". Ο Εθνικός Φιλιππιάδας ανήκει στον κόσμο στους φιλάθλους που τον στήριξαν και τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και συνέφεραν ο καθένας όπως μπορούσε περισσότερο!

Αυτό που προέχει τώρα ειναι η ηρεμία , ψυχραιμία και συμπαράσταση στην διοίκηση τον προπονητή και κυρίως στους παίχτες γιατι ο Εθνικός μπορεί και αξίζει να παραμείνει στην κατηγορία. Πάντως ο καινούργιος πρόεδρος θα ειναι ο μικρότερος πρόεδρος σε ηλικία στην ιστορία της ομάδας.