Βαθμολογία

Φαλέκας: «Έχουμε μείνει πίσω στον όμιλο»

Την Ολίμπια Λιουμπλιάνας υποδέχεται την Τετάρτη (15/11) η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θέλοντας να πάρει την τρίτη ευρωπαϊκή της νίκη και να ανεβάσει την ψυχολογία της εν όψει της απαιτητικής συνέχειας.

Δεν επιτρέπεται να γίνει νέο στραβοπάτημα στην Ένωση, η οποία έχει μείνει πίσω στον όμιλό της στο Τσάμπιονς Λιγκ όπως δήλωσε και ο στενός συνεργάτης του Σωτήρη Μανωλόπουλου Αλέξης Φαλέκας.

Αρχικά σχολίασε: «Σίγουρα είναι δυνατότερη η διοργάνωση. Βάσει αποτελεσμάτων του ομίλου μας, δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε. Τα αποτελέσματα είναι πάρα πολλά και είναι... μέσα. Κάθε αγωνιστική βλέπεις και μια έκπληξη».

Για τη συνέχεια της ΑΕΚ είπε: «Πρέπει να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας. Έχουμε μείνει πίσω στον όμιλο. Θέλουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας και να ψάξουμε να κάνουμε εκτός έδρας νίκες».

Για τον Μάνι Χάρις δήλωσε: «Είναι βαρόμετρο, απλά δεν είναι στην επιθυμητή απόδοση. Θέλει χρόνο και παιχνίδι με παιχνίδι θα είναι καλύτερος. Δεν πρέπει να μιλάμε μόνο για τον Χάρις. Η ομάδα έχει πολλά "όπλα" στη φαρέτρα της».

Για τα σημεία που θέλει να αλλάξει η ομάδα σχολίασε: «Τα νεκρά διαστήματα! Η αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, που σε κάθε παιχνίδι ξεκινάμε άσχημα. Για την ακρίβεια, η αρχή του αγώνα και η αρχή του δευτέρου μέρους. Εκεί θέλουμε να εστιάσουμε. Με πολλές οδηγίες. Τι να κάνουμε; Να μην τους μιλήσουμε;».

Για τον βαθμό σκληράδας της ΑΕΚ υποστήριξε: «Η ομάδα φτιάχτηκε το καλοκαίρι, ώστε να μπαίνει μέσα στο γήπεδο και να τα δίνει όλα. Όπως τελειώσαμε τη σεζόν, θέλουμε να την ξεκινήσουμε. Κόντρα στην Βενέτσια παίξαμε... ξύλο. Αυτό είναι κάτι που θα συνεχίσουμε, θέλοντας να παίξουμε άμυνα».