Βαθμολογία

Ευχαριστήρια ανακοίνωση σε Μαργαρίτη από Απόλλων Λάρισας

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς το πρόσωπο του Κώστα Μαργαρίτη εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, για τις πολύτιμες υπηρεσίες του στα δυο πρώτα παιχνίδια της Football League.

Η ομάδα του Απόλλωνα του εύχεται υγεία και ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του, ενώ από σήμερα (14/11) καθήκοντα γυμναστή αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Κούρτογλου, άμεσος συνεργάτης του Νίκου Θεοδοσιάδη.

Τέλος όπως ενημέρωσε η λαρισινή ΠΑΕ, ζήτησε και πήρε νέα αναβολή για την εκδίκαση της ένστασης που κατέθεσε κατά του κύρους του αγώνα της πρεμιέρας με τον Αχαρναϊκό, για την παράτυπη συμμετοχή της αθηναϊκής ομάδας στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μαντζανάς και η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, νοιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς τον γυμναστή κ. Κώστα Μαργαρίτη, για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας, καθώς και για την εν γένει προσφορά του, από την θέση του γυμναστή, στην άνοδο του συλλόγου μας, στην Football League.

Άνθρωπος με σπάνιο ήθος ο Κώστας θα παραμείνει για πάντα φίλος μας και εύχομαστε να έχει την υγεία του και ότι καλύτερο στην συνέχεια της καριέρας του.

Από σήμερα Τρίτη (14/11) καθήκοντα γυμναστή στην ΠΑΕ Απόλλων αναλαμβάνει ο άμεσος συνεργάτης του κ. Νίκου Θεοδοσιάδη, ο κ. Αλέξανδρος Κούρτογλου, στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία.

- Επίσης η ΠΑΕ ανακοινώνει ότι ζήτησε και πήρε νέα αναβολή για την εκδίκαση της ένστασης που κατέθεσε κατά του κύρους του αγώνα με τον Αχαρναϊκό, για παράτυπη και κακή συμμετοχή, του μη αδειοδοτηθούντα και με τεράστια οικονομικά προβλήματα, που ήταν σαφώς γνωστά πολύ πιο μπροστά, της ομάδας του Μενιδίου, η οποία και αποβλήθηκε επισήμως από το πρωτάθλημα, σήμερα Τρίτη (14/11).