Βαθμολογία

Ευκαιρία να δώσει συνέχεια στο σερί

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για την ομάδα της ΑΕΛ το προσεχές Σάββατο (18/11 17:15) με την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης στο AEL FC ARENA για την 11η αγωνιστική της Super League.

Ένα παιχνίδι δύσκολο, όπως όλα εξάλλου, για την ομάδα του Ηλία Φυντάνη στην προσπάθεια της να συνεχίσει το σερί των θετικών αποτελεσμάτων καθώς η ΑΕΛ έχει να ηττηθεί από τις 16 Οκτωβρίου και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Οι «βυσσινί» μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μετρούν δυο νίκες, με Πλατανιά εκτός και Λεβαδειακό εντός, αλλά και μια ισοπαλία με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων αποτελέσματα που έφεραν την ΑΕΛ από τους τρεις βαθμούς στους δέκα, ενώ το πρόγραμμα μέχρι την διακοπή για τα Χριστούγεννα φαντάζει ευνοικό για ακόμα περισσότερη συγκομιδή.

Η ΑΕΛ στα πέντε τελευταία ματς για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου μπορεί να κάνει μια ικανοποιητική συγκέντρωση βαθμών, με το athleticlarissa.gr να σας παρουσιάζει στο παρακάτω αφιέρωμα το πρόγραμμα των «βυσσινί» μέχρι την 15η αγωνιστική.

Κατα σειρά η ΑΕΛ θα υποδεχτεί στη Λάρισα τον Απόλλωνα Σμύρνης, θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό, ενώ η συνέχεια περιλαμβάνει δυο παιχνίδια στο AEL FC ARENA πρώτα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα και μετά με την Ξάνθη, πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μισού με το παιχνίδι στη Λαμία απέναντι στην ομώνυμη ομάδα.

Σίγουρα δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και σίγουρα η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει πέντε πολύ καλές ομάδες, όμως στα παιχνίδια αυτά οι «βυσσινί» μπορούν να κάνουν μια συγκομιδή τουλάχιστον δέκα βαθμών οι οποίοι αν έρθουν, συν οι δέκα που ήδη υπάρχουν στο σακούλι θα δώσουν το δικαίωμα στην ΑΕΛ να κλείσει τον πρώτο γύρο με είκοσι βαθμούς.

Πράγμα πολύ σημαντικό ενόψει του δεύτερου γύρου που ξεκινάει με δυνατά παιχνίδια και απέναντι σε ομάδες (π.χ. Ολυμπιακός, ΑΕΚ) οι οποίες όσο θα φουντώνει η μάχη του τίτλου θα κοιτάνε να καθαρίζουν τέτοιου είδους παιχνίδια οπότε αν η ΑΕΛ έχει κάνει το χρέος της στα ματς του πρώτου γύρου θα αντιμετωπίσει τέτοια ματς με λιγότερο άγχος και θα μπορεί να αποκομίσει και κάτι από αυτά.

Για να επιστρέψουμε στα εναπομείναντα ματς του πρώτου γύρου η ΑΕΛ θα δώσει τρία στην έδρα της, το Σάββατο 18 του τρέχοντος μηνός με τον Απόλλωνα Σμύρνης, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ανήμερα της Αγίας Άννυς, ήτοι το Σάββατο 9/12 με την Ξάνθη. Όσον αφορά τα εκτός έδρας αυτά είναι με τον Παναιτωλικό την Κυριακή 26 του Νοέμβρη και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στο τελευταίο παιχνίδι πριν τα Χριστούγεννα.

Ομάδες πολύ καλές όμως παράλληλα και με χτυπητές αδυναμίες τις οποίες μπορούν να εκμεταλλευτούν οι «βυσσινί» και να βρουν θετικά αποτελέσματα για την όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμοθηρία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ΑΕΛ μέχρι την λήξη του πρώτου γύρου:

11η αγωνιστική

Σάββατο 18 Νοεμβρίου

17:15 ΑΕΛ - Απόλλων Σμύρνης

12η αγωνιστική

Κυριακή 26 Νοεμβρίου

17:15 Παναιτωλικός - ΑΕΛ

13η αγωνιστική

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου

17:15 ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα

14η αγωνιστική

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου

15:00 ΑΕΛ - Ξάνθη

15η αγωνιστική

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου

17:15 Λαμία - ΑΕΛ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ