Βαθμολογία

Οι IRON MAIDEN στην Αθήνα ύστερα από 7 χρόνια

Δεν θα έχει μόνο Μουντιάλ το καλοκαίρι του 2018. Αφήστε που το Παγκόσμιο Κύπελλο διεξάγεται στη Ρωσία, οπότε ποιος έχει όρεξη να τρέχει μέχρι εκεί πάνω, ειδικά από τη στιγμή που απουσιάζει η Εθνική μας.

Ας μείνουμε στην Αθήνα, γιατί στις 20 Ιουλίου στο Terra Vibe στη Μαλακάσα θα εμφανιστούν οι θρυλικοί IRON MAIDEN. Το ιστορικό συγκρότημα, από τα βασικότερα σημεία αναφοράς του heavy metal και από τα κορυφαία ολόκληρου του ροκ φάσματος, θα ανεβάσει στα ουράνια χιλιάδες φιλόμουσους που θα σπεύσουν στο 37ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας.

Όσοι τους έχουν δει στο παρελθόν, γνωρίζουν ότι η live ακρόασή τους είναι εμπειρία ζωής. Ας την ξαναζήσουν λοιπόν στο επόμενο Rockwave Festival. Άλλωστε 7 χρόνια χωρίς Maiden είναι πάρα πολλά. Το 2011 μας επισκέφθηκαν για τελευταία φορά. Όσο για τους νεότερους ας ετοιμαστούν για να λάβουν τη μοναδική ηλεκτρική τους γεύση! Η αντίστροφη μέτρηση μόλις ξεκίνησε…

Περισσότερα αναγράφονται στο παρακάτω δελτίο Τύπου:

“Οι IRON MAIDEN θα φέρουν έναν heavy metal σεισμό ισοπεδώνοντας το TerraVibe! Γυρίστε τα ρολόγια σας από τώρα στην Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018 και προετοιμαστείτε για ένα από τα καλύτερα shows που έχουν συμβεί ποτέ!

Σε συνέχεια της απόλυτα επιτυχημένης παγκόσμιας περιοδείας τους το 2016-17 για την προήθηση του 16ου studio album The Book Of Souls, οι IRON MAIDEN θα βγουν ξανά στο δρόμο το 2018 με μια σειρά από σόου σε φεστιβάλ και αρένες στην Ευρώπη, με την Legacy Of The Beast World Tour ξεκινώντας από το Ταλίν της Εσθονίας στις 26 Μαΐου και τελειώνοντας στην 02 Arena, στο Λονδίνο στις 10 Αυγούστου. Το πλήρες πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής περιοδείας είναι αναρτημένο στο ironmaiden.com και η περιοδεία αναμένεται να συνεχιστεί και το 2019.

Το κόνσεπτ του Legacy Of The Beast World Tour είναι εμπνευσμένο από το ομότιτλο mobile game και το κόμικ των Maiden και το design του stage set θα συμπεριλαμβάνει μια πληθώρα από διαφορετικούς αλλά συνδεδεμένους «κόσμους», με τη set list να καλύπτει μια μεγάλη γκάμα από υλικό των 80’s και πολλές εκπλήξεις από τα πιο πρόσφατα album τους, δημιουργώντας μια ποικιλία”.

Στο μεταξύ ο διαχρονικός μάνατζερ των Iron Maiden, Rod Smallwood, προσθέτει περισσότερα: “Όπως γνωρίζουν οι φανς, ακολουθούμε μια συγκεκριμένη γραμμή περιοδείας από τότε που ο Bruce κι ο Adrian επανήλθαν στους Maiden την αρχή της χιλιετίας, εναλλάσοντας περιοδείες για νέες κυκλοφορίες με “History/Hits” περιοδείες. Απολαμβάνουμε να δουλεύουμε με αυτό τον τρόπο για πολλούς λόγους, κυρίως επειδή δίνεται η δυνατότητα στη μπάντα να παίζει και νέο υλικό αλλά και τα παλιά αγαπημένα που ξέρουμε ότι οι φανς θέλουν να ακούν. Τα πράγματα παραμένουν φρέσκα. Όχι μόνο για τους φανς, αλλά και τη μπάντα.

Για την συγκεκριμένη περιοδεία αποφασίσαμε να βασίσουμε τη θεματολογία μας στο the Legacy Of The Beast όνομα καθώς ταιριάζει ιδανικά στους σκοπούς μας δίνοντας την ευκαιρία να γίνουμε δημιουργικοί αλλά και να κάνουμε λίγο πλάκα ειδικά με τον Eddie! Δεν θέλω να αποκαλύψω περισσότερα αυτή την στιγμή αλλά δουλεύουμε σε ένα στήσιμο με πολλά διαφορετικά stages που θα ακολουθούν αισθητικά την Iron Maiden παράδοση και ελπίζουμε να δώσουμε στους fans μια φανταστική εμπειρία, όταν έρθουν να δουν αυτό το special show! Tα περισσότερα shows θα βγουν σε προπώληση την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το IronMaiden.com!”».