Βαθμολογία

Θρίαμβος της Φώφης – Δεύτερος ο Ανδρουλάκης

Η Γεννηματά ενδέχεται να εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή – «Καθαρίζει» τη δεύτερη θέση ο Νίκος Ανδρουλάκης που ελπίζει ότι η Φώφη δεν θα ξεπεράσει το 50% - Λεπτό προς λεπτό όλα τα αποτελέσματα. Η νούμερο ένα ενημερωτική ιστοσελίδα της χώρας, έδωσε τα αποτελέσματα των εκλογών πρώτη απ’ όλους και με απόλυτη εγκυρότητα, γνωστοποιώντας τον μεγάλο νικητή.

Άλλωστε, από την αρχή της προεκλογικής περιόδου στην Κεντροαριστερά, το Newsbomb.gr είχε αναδείξει τη δυναμική που είχε η Φώφη Γεννηματά και ήταν αναμφισβήτητα το μεγάλο φαβορί. Λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ άρχισαν να δίνονται στη δημοσιότητα τα πρώτα αποτελέσματα από τα εκλογικά τμήματα.

Στο 50% των καταμετρημένων των εκλογικών τμημάτων, το δίδυμο που ξεχωρίζει από τις εκλογές στο πρώτο γύρο για τον αρχηγό της Κεντροαριστεράς, είναι η Φώφη Γεννηματά και ο Νίκος Ανδρουλάκης. Αναλυτικά:

Φώφη Γεννηματά 46,84%

Νίκος Ανδρουλάκης 27,05%

Γιώργος Καμίνης 12,06%

Σταύρος Θεοδωράκης 6,3%

Γιάννης Μανιάτης 3,35%

Γιάννης Ραγκούσης 1,9%

Kωνσταντίνος Γάτσιος 1,3%

Απόστολος Πόντας 0,4%

Δημήτρης Τζιώτης 0,18%

Όπως έγινε γνωστό από της Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών Δεοντολογίας υπό τον Νίκο Αλιβιζάτο, η κ. Γεννηματά είναι πολύ κοντά να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο, καθώς συγκεντρώνει ποσοστό κοντά στο 50% των ψήφων.