Βαθμολογία

Παράπονα Θεοδοσιάδη για τα δύο πέναλτι (video)

Ακόμη ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα για τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος την Κυριακή (12/11) υπέστη από την Σπάρτη την τρίτη του ήττα στο πρωτάθλημα. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Νίκος Θεοδοσιάδης συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν ενώ εξέφρασε τα παράπονά του για τον διαιτητή Γκοβέση. Συγκεκριμένα, σημείωσε πως οι παίκτες του είπαν ότι κανένα από τα δύο πέναλτι που δόθηκαν στη Σπάρτη δεν ήταν.

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που έκαναν στο σημερινό παιχνίδι. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε τον ρυθμό χωρίς να δημιουργηθούν μεγάλες ευκαιρίες. Είχαμε την κατοχή και γενικότερα πατάγαμε καλύτερα από τον αντίπαλο. Εκεί που πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς ήρθαν κάποιες αποφάσεις του διαιτητή. Στο πρώτο πέναλτι τα παιδιά μου είπαν ότι η μπάλα έχει βγει έξω και στο δεύτερο ότι είναι εκτός περιοχής.

">http://

Δεν θέλω να ασχοληθώ παραπάνω με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Πανσερραϊκό όπου θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση, γιατί η ομάδα έχεις δυνατότητες. Από δω και πέρα σκεφτόμαστε πως θα νικήσουμε το ματς με τον Πανσερραϊκό», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των Θεσσαλών.