Βαθμολογία

Ήττα από την άσπρη βούλα για Απόλλωνα Λάρισας στη Σπάρτη

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε σήμερα (12/11) στη Σπάρτη η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας από την πελοποννησιακή ομάδα για την 3η αγωνιστική της Football League.

Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη, που έκανε πρεμιέρα με το ...αριστερό, γνώρισε την ήττα από τους Λάκωνες με δυο τέρματα που προήλθαν αμφότερα από το σημείο του πέναλτι.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Κώστα Σωτηρόπουλου ο Αφρικανός Ίμπαν Ράντι που κέρδισε τα δυο πέναλτι, μοιραίος ο Κουρτεσιώτης για τους Λαρισαίους, αν και στην δεύτερη παράβαση οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλίας υποστηρίζουν ότι υπάρχει μεν παράβαση, αλλά εκτός περιοχής.

Ύστερα από ένα κακό πρώτο ημίχρονο χωρίς μεγάλες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες και με πολλά λάθη εκατέρωθεν, στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 56' ο Ράντι έγινε κάτοχος της μπάλας και αφού πέρασε και τον Κραβαρίτη, ο Κουρτεσιώτης στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα αυτή βρήκε στο χέρι του με συνέπεια ο Γκοβέσης να δείξει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τριανταφυλλάκος που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Και ενώ ο Απόλλωνας προσπάθησε να βγει μπροστά για το 1-1, τρία λεπτά μετά την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ήρθε και το δεύτερο τέρμα που έκρινε και το παιχνίδι. Πρωταγωνιστές και εδώ ο μέσος από την Ισημερινή Γουινέα και ο αμυντικός της λαρισινής ομάδας με τον τελευταίο να ανατρέπει τον ποδοσφαιριστή της Σπάρτης εντός περιοχής και τον ρέφερι να δείχνει δεύτερη φορά την άσπρη βούλα. Εκτελεστής ο Αντώνης Ράνος που δεν λάθεψε απέναντι στον Κραβαρίτη διαμορφώνοντας το 2-0.

Ένα σκορ που δεν άλλαξε στα υπολειπόμενα λεπτά της αναμέτρησης με τους Πελοποννήσιους να έχουν πετύχει τον σκοπό τους, ενώ ο Απόλλων Λάρισας έκανε την απέλπιδα προσπάθεια να μειώσει το σκορ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι όμως τα σουτ των Σκούπρα και Τσιλούλη πέρασαν πάνω από την εστία του πορτιέρε των γηπεδούχων Αστέριου Γιακουμή.

Διαιτησία: Γκοβέσης (Χαραλαμπόπουλος, Κύριος)

Σπάρτη (Κώστας Σωτηρόπουλος): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Νιάρος, Βοσνακίδης, Μάγκας, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Μπαρέττας (71′ Παναγιώτου), Ράντι (84′ Κατσίκης), Ράνος, Φουρτάδο (46′ Μπέλης).

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Κραβαρίτης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Ανδρέου Ευαγ., Παπαζαχαρίας, Χατζής, Σουλίδης (68′ Τσιλούλης), Αγρόδημος, Καρακατσάνης (82′ Βουτσιάς), Μαυριάς (80′ Λαμπρόπουλος), Σαχινίδης.