Βαθμολογία

«Τους διαψεύσαμε, είμαστε οικογένεια»

Ποια είναι η... επόμενη μέρα στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας και οι δηλώσεις του προέδρου, Δημήτρη Σαμαρά. Ο πρόεδρος του Φίλιππου Αλεξάνδρειας, Δημήτρης Σαμαράς, υποστήριξε ότι η ομάδα της Ημαθίας συνεχίζει με τον Αναστασόπουλο στον πάγκο, ενώ ταυτόχρονα τόνισε ότι η ομάδα του είναι οικογένεια. «Οι ποδοσφαιριστές δίνουν την ψυχή τους κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Διαψεύσαμε όσους έλεγαν το αντίθετο.

Πλέον, άρχισαν να έρχονται και τα αποτελέσματα. Παίζαμε ποδόσφαιρο, αλλά δεν είχαμε τους βαθμούς, γι’ αυτό και αποφασίσαμε την αλλαγή του προπονητή. Εχουμε γίνει οικογένεια. Ημασταν και πριν, απλά πλέον έρχονται και τα αποτελέσματα. Είμαστε ευχαριστημένοι με τον Νίκο Αναστασόπουλο», ήταν τα λόγια του Σαμαρά στο Liganews.gr.

Στα αγωνιστικά και ενόψει του ματς με τον Κιλκισιακό επιστρέφει σίγουρα ο Πέικος. Ταυτόχρονα, οι Σαρηγιαννίδης και Λαμπριανίδης βρίσκονται στο δρόμο της επανόδου. Ο πρώτος νωρίτερα από τον δεύτερο, αλλά αμφότεροι δεν θα προλάβουν το ματς με τον Κιλκισιακό. Αντίθετα, ο Ραχίμ παίρνει ήδη χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή.