Βαθμολογία

Άνετη νίκη για ΝΠΣ Βόλο, 3-1 τον Αμβρυσσέα Διστόμου

Ακόμα μια νίκη, την έβδομη φετινή, πέτυχε σήμερα (11/11) ο ΝΠΣ Βόλος με 3-1 κόντρα στον Αμβρυσσέα Διστόμου στο Βόλο για την 8η αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης από τον μαχητικό Αμβρυσσέα και πήρε τη νίκη που την φέρνει πλέον στους 21 βαθμούς, έναντι 13 της ομάδας της Βοιωτίας.

Οι δυο ομάδες έδειχναν πολύ καλά στοιχεία και ενώ όλα έδειχναν ότι θα τελειώναν χωρίς γκολ το ημίχρονο οι Βολιώτες ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 42' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πίτου Γκαρσία, ένα πέναλτι που κέρδισε ο Δερμιτζόγλου σε ανατροπή τους μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων.

Με τον αέρα του υπέρ του 1-0 ο ΝΠΣ Βόλος μπήκε στην επανάληψη με στόχο ένα ακόμα γκολ που θα έκρινε και το παιχνίδι. Πράγματι ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Δημόπουλος με ένα ωραίο σουτ έκανε το 2-0, ενώ στο 75' ο Μάντζης με προβολή προ κενής εστίας έκανε το 3-0. Το μόνο που κατάφερε ο Αμβρυσσέας ήταν να μειώσει στο 83' στο τελικό 3-1 με τον Κωστούλα.

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Σαλαμούρας (73’ Μηλιώτης), Γκαλίτσιος, Δερμιτζόγλου (65’ Πέντα), Καμπαγέρο, Μάντζης (78’ Καλαμίδας), Πίτου Γκαρσία (70’ Ζέρης), Ηλιόπουλος.

Αμβρυσσέας Διστόμου (Ηλίας Λιόντος): Ντέντσεφ, Μαργαρίτης (58’ Μπότσης), Καλαγκάνης, Γιαλαμίδης, Στούμπος, Βλάχος (73’ Σχίζας), Ντος Σάντος (65’ Σούκιας), Βαγγέλι, Κωστούλας, Χίσι, Μανιδάκης.